Danselærer

Danselærer på

Dance Company Twenty

Caroline Sander Jepsen

Mit navn er Caroline Sander Jepsen, 23 år gammel, oprindeligt fra Sjælland.

 

Jeg har befundet mig i dansebranchen de sidste 20 år, 20 år som danser, 8 år som danselærer og koreograf. Jeg startede som 3 årige med at gå til disco og var så heldig at nå på flere podier inden jeg med min familie flyttede til Jylland - og påbegyndte mit "jydske danseliv". De sidste mange år har jeg tilegnet mig en masse viden indenfor flere forskellige stilarter, bl.a. har jeg taget dansetimer i Los Angeles, London, Miami og New York. Herudover har jeg været afsted på en 1-årig danseuddannelse. Jeg underviser i følgende dansestilarter: Hiphop, Funk, Showdance, Ballet, Stretch, Teknik, Børnedans, Pardans, Waacking, Heels, Girly mm. Derudover gør jeg mig meget i showdelen, at koreografere forskellige former for shows, teaterstykker, modeshows osv. Herudover elsker jeg at koreografere shows, eksempelvis for arrangementer såsom reception, åbent hus mv.

 

Jeg er den daglige leder af DCT (Dance Company Twenty).

 

For mig er det vigtigt at danseskolen hele tiden er opdateret med de nyeste dansetrend. Derfor er det også min pligt at holde mig up-to-date. Hvilket hænger sammen med at jeg også ønsker det bedste for mine danseelever.

 

Caroline underviser:

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

 

Sofie Bødker Gantzel

Mit navn er Sofie Bødker Gantzel, 19 år gammel, og bor i Varde.

 

Til daglig går jeg i 2.g på Handelsskolen i Varde, og ellers brænder mit hjerte for dansen.

Jeg har – ligesom Caroline – været i dansebranchen i mange år. Jeg har danset i 15 år, og har prøvet diverse stilarter af. I hele min folkeskoletid, har jeg hovedsageligt danset Jazz, Moderne og Showdance. I 10. Klasse var jeg på sportsefterskole på en danselinje, hvor jeg blev kastet ud i utallige stilarter, og jeg fandt lysten til at udvikle mig inden for andre stilarter, end Jazz og Moderne.

 

En anden stor interesse for mig, er teater og musical. Jeg er vokset op med musicalmusik i ørerne, og kan derfor drage en masse paralleller mellem dans- og musicalverdenen, hovedsageligt i form af performancedelen og udtrykket. Jeg kan derfor tilbyde følgende stilarter på danseskolen; Funk/Hiphop, og Stageperformance.

 

Formålet med min undervisning er hovedsageligt individuelt udvikling, i sær med fokus på performancedelen. Man være en nok så dygtig danser teknisk, men hvis ansigtet og attituden ikke er med, er der som tilskuere ikke noget fangende at se på.

 

Sofie underviser:

Mandag

 

Dance Company Twenty

Caroline Sander Jepsen

 

Vesterport 8H, 6800 Varde

Info@dancecompanytwenty.dk

Tlf. 25743741

 

Sociale medier

 

Facebook:

Dance Company Twenty

 

Instagram: DanceCompanyTwenty

 

Snapchat:

DanceCompanyT

 

Twitter:

DanceCompanyT

Kontakt

 

Vesterport 8H, 6800 Varde, Danmark

 

Email: info@dancecompanytwenty.dk

 

Tlf: 25 74 37 41

 

Copyright. All Rights Reserved Dance Company Twenty