Danselærere

Danselærere på

Dance Company Twenty

Caroline Sander Jepsen

Mit navn er Caroline Sander Jepsen, 23 år gammel, oprindeligt fra Sjælland.


Jeg har befundet mig i dansebranchen de sidste 20 år, 20 år som danser, 8 år som danselærer og koreograf. Jeg startede som 3 årige med at gå til disco og var så heldig at nå på flere podier inden jeg med min familie flyttede til Jylland - og påbegyndte mit "jydske danseliv". De sidste mange år har jeg tilegnet mig en masse viden indenfor flere forskellige stilarter, bl.a. har jeg taget dansetimer i Los Angeles, London, Miami og New York.  Herudover har jeg været afsted på en 1-årig danseuddannelse. Jeg underviser i følgende dansestilarter: Hiphop, Funk, Showdance, Ballet, Stretch, Teknik, Børnedans, Pardans, Waacking, Heels, Girly mm. Derudover gør jeg mig meget i showdelen, at koreografere forskellige former for shows, teaterstykker, modeshows osv.


Jeg er den daglige  leder af DCT (Dance Company Twenty).   


For mig er det vigtigt at danseskolen hele tiden er opdateret med de nyeste dansetrend. Derfor er det også min pligt at holde mig up-to-date. Hvilket hænger sammen med at jeg også ønsker det bedste for mine danseelever.


Caroline underviser:

Tirsdag

Onsdag

Torsdag 


Sofie Bødker Gantzel

Mit navn er Sofie Bødker Gantzel, 19 år gammel, og bor i Varde.


Til daglig går jeg i 3.g på Handelsskolen i Varde, og ellers brænder mit hjerte for dansen.

Jeg har – ligesom Caroline – været i dansebranchen i mange år. Jeg har danset i 15 år, og har prøvet diverse stilarter af. I hele min folkeskoletid, har jeg hovedsageligt danset Jazz, Moderne og Showdance. I 10. Klasse var jeg på sportsefterskole på en danselinje, hvor jeg blev kastet ud i utallige stilarter, og jeg fandt lysten til at udvikle mig inden for andre stilarter, end Jazz og Moderne.


 

En anden stor interesse for mig, er teater og musical. Jeg er vokset op med musicalmusik i ørerne, og kan derfor drage en masse paralleller mellem dans- og musicalverdenen, hovedsageligt i form af performancedelen og udtrykket. Jeg kan derfor tilbyde følgende stilarter på danseskolen; Funk/Hiphop, og Stageperformance.


 

Formålet med min undervisning er hovedsageligt individuelt udvikling, i sær med fokus på performancedelen. Man være en nok så dygtig danser teknisk, men hvis ansigtet og attituden ikke er med, er der som tilskuere ikke noget fangende at se på.


Sofie underviser:

Mandag


Stine Uhd

Mit navn er Stine Larsen Uhd, jeg er 18 år gammel og kommer fra Skovlund, som ligger 20 km fra Varde. Til dagligt går jeg i 2.G på Varde Gymnasium.


For mit vedkommende fangede dans mig for 3 år siden, da jeg startede på Gymnastik Efterskole, hvor jeg gik i 2 år. Jeg har altid gået meget op i håndbold, og har spillet det siden jeg var helt lille, men for at udfordre mig selv på nye og anderledes fronter, valgte jeg dans som et valgfag. På min efterskole fyldte gymnastik meget, og jeg var til at starte med mest grebet af den rytmiske gymnastik, eftersom at det var den disciplin, der blev vægtet højst. I løbet af årene begyndte jeg at brænde mere og mere for dansen, og fik især en passion for hiphop. Jeg startede på et hiphop-hold på DCT da danseskolen åbnede.


Sidenhen har jeg lagt henholdsvis håndbolden og gymnastikken på hylden, og i dag lægger jeg nu al min fokus på dansen. For mig er dans ikke kun en fritidsinteresse, men et frirum hvor jeg har mulighed for at koble fra, og i stedet fokusere på at udvikle og udtrykke mig indenfor den sport jeg holder af. Jeg har været i gennem en del sportsgrene, og har trods alt kun danset i få år. Dans er den første interesse, hvor jeg med glæde er taget af sted til træning hver eneste gang, netop fordi at det fanger mig, og jeg elsker muligheden man har for at arbejde med sine svagheder og styrker. Dermed vil jeg sige, at det aldrig er for sent at kaste sig ud i dans.


Stine er danselærer for:

Mini West - Oksbøl

West Coast - Oksbøl


Stine er hjælpetræner for:

Junior Kidz - Varde


Karen Bredgaard Thuesen


Mit navn er Karen Bredgaard Thuesen. Jeg er 15 år gammel

og bor i Esbjerg.


Til dagligt går jeg i 9. Klasse på Hjerting skole, og har en utrolig glæde for dans og musik.


Jeg har i 10 år af mit liv, hovedsagligt danset showdance og hiphop, men har også eksperimenteret med mange andre stilarter, såsom waacking, house, girly og ballet - det har givet en masse erfaringer og sjove stunder.


Jeg har udover dans også altid elsket musik og sang. Igennem hele mit liv, har mit hjem og min hverdag været fuld af musik og rytmer - hvilket jeg drager nytte af i min dans. For mig er det super vigtigt, at man har det sjovt i dansetimerne, mens man samtidig føler, at man udvikler sig og bliver bedre.


Jeg underviser som hjælpetræner for MGP Kidz om tirsdagen. Derudover er jeg at finde i dansebaren.


Karen er hjælpetræner for:

MGP Kidz


Heidi Hougaard


Jeg hedder Heidi og er 43 år gammel. Jeg bor i Varde med min mand og 2 store børn.


Jeg har gennem årerne danset standard dans og jazz ballet. De sidste 4,5 år har jeg danset Hit Fit Dance.

Jeg er blevet helt bidt af Hit Fit Dance, fordi fokus ligger på at have det sjovt,  mens man dyrker motion. Og så elsker jeg bare alle de gode musik hits, der er lavet gennem årerne, som vi skal danse til.


Jeg vil undervise i Hit Fit Dance på Dance Company Twenty hver mandag kl.18.45-19.45 start uge 2. Ingen tilmelding nødvendigt, blot mød op. Gratis prøvetime i uge 2.


Heidi underviser:

Mandag 
Dance Company Twenty


V/Caroline Sander Jepsen


Vesterport 8H, 6800 Varde

Info@dancecompanytwenty.dk

Tlf. 25743741


Sociale medier


Facebook:

Dance Company Twenty


Instagram: DanceCompanyTwenty


Snapchat:

DanceCompanyT


Twitter:

DanceCompanyT