Danselærere

Danselærere på

Dance Company Twenty

Caroline Sander Jepsen

Mit navn er Caroline Sander Jepsen, 24 år gammel, oprindeligt fra Sjælland. Jeg har befundet mig i dansebranchen de sidste 21 år, 21 år som danser, 9 år som danselærer og koreograf. Jeg startede som 3 årige med at gå til disco og var så heldig at nå på flere podier inden jeg med min familie flyttede til Jylland - og påbegyndte mit "jydske danseliv". De sidste mange år har jeg tilegnet mig en masse viden indenfor flere forskellige stilarter, bl.a. har jeg taget dansetimer i Los Angeles, London, Miami og New York.  Herudover har jeg været afsted på en 1-årig danseuddannelse. Jeg underviser i følgende dansestilarter: Hiphop, Funk, Showdance, Ballet, Stretch, Teknik, Børnedans, Pardans, Waacking, Heels, Girly mm. Derudover gør jeg mig meget i showdelen, at koreografere forskellige former for shows, teaterstykker, modeshows osv. Jeg er den daglige  leder af DCT (Dance Company Twenty). For mig er det vigtigt at danseskolen hele tiden er opdateret med de nyeste dansetrend. Derfor er det også min pligt at holde mig up-to-date. Hvilket hænger sammen med at jeg også ønsker det bedste for mine danseelever.

Stine Uhd

Mit navn er Stine Larsen Uhd, jeg er 18 år gammel og kommer fra Skovlund, som ligger 20 km fra Varde. Til dagligt går jeg i 2.G på Varde Gymnasium. For mit vedkommende fangede dans mig for 3 år siden, da jeg startede på Gymnastik Efterskole, hvor jeg gik i 2 år. Jeg har altid gået meget op i håndbold, og har spillet det siden jeg var helt lille, men for at udfordre mig selv på nye og anderledes fronter, valgte jeg dans som et valgfag. På min efterskole fyldte gymnastik meget, og jeg var til at starte med mest grebet af den rytmiske gymnastik, eftersom at det var den disciplin, der blev vægtet højst. I løbet af årene begyndte jeg at brænde mere og mere for dansen, og fik især en passion for hiphop. Jeg startede på et hiphop-hold på DCT da danseskolen åbnede. Sidenhen har jeg lagt henholdsvis håndbolden og gymnastikken på hylden, og i dag lægger jeg nu al min fokus på dansen. For mig er dans ikke kun en fritidsinteresse, men et frirum hvor jeg har mulighed for at koble fra, og i stedet fokusere på at udvikle og udtrykke mig indenfor den sport jeg holder af. Jeg har været i gennem en del sportsgrene, og har trods alt kun danset i få år. 


Sofie Bødker Gantzel

Mit navn er Sofie Bødker Gantzel, jeg er 20 år gammel, og bor til dagligt i Varde.  I sommers dimitterede jeg fra Varde Handelsskole, og har i dette år sabbatår, som hovedsageligt skal bruges på dans. Dans har været min største interesse de sidste 17 år, og jeg har brugt uendelige af timer i dansesalen, og hjemme på mit værelse for at dygtiggøre mig bedst muligt. Jeg har hovedsageligt danset Jazz, contemporary og showdance, men efter ét år på efterskole vagte hele street stilarten en del interesse – såsom hiphop, wacking, girly og house. En anden stor interesse for mig, er teater og musical. Jeg er vokset op med musicalmusik i ørerne, og kan derfor drage en masse paralleller mellem dans- og musicalverdenen, hovedsageligt i form af performancedelen og udtrykket. Herudover er jeg nørdet i de små detaljer – både koreografimæssigt, men også musikken. Med andre ord, er der stor fokus på musikaliteten og udtrykket i mine timer. Det vigtigste formål i min undervisning er glæden omkring dansen. Dansen er et frirum til at lege, komme ud af sin comfortzone og en mulighed for at udfolde sig kreativt på. Det er dermed vigtigt for mig, at en time både er sjov, udfordrende, men også lærerigt på mange forskellige måder.  

Heidi Hougaard


Jeg hedder Heidi og er 43 år gammel. Jeg bor i Varde med min mand og 2 store børn. Jeg har gennem årerne danset standard dans og jazz ballet. De sidste 4,5 år har jeg danset Hit Fit Dance.

Jeg er blevet helt bidt af Hit Fit Dance, fordi fokus ligger på at have det sjovt,  mens man dyrker motion. Og så elsker jeg bare alle de gode musik hits, der er lavet gennem årerne, som vi skal danse til. Jeg vil undervise i Hit Fit Dance på Dance Company Twenty hver mandag kl.18.30-19.30. 


Karen Bredgaard Thuesen


Mit navn er Karen Bredgaard Thuesen. Jeg er 16 år gammel og bor i Esbjerg. 

Efter sommerferien skal jeg i 1.G på Rybners Gymnasium i Esbjerg, og er passioneret for både dans og musik. Glæden for dans og musik har jeg haft gennem hele mit liv.  Jeg har i 11 år af mit liv, hovedsagligt danset showdance og hiphop, men har også eksperimenteret med mange andre stilarter, såsom waacking, house, girly, moderne og ballet - det har givet en masse erfaringer og sjove stunder med på vejen. For mig er det rigtig vigtigt, at man har det sjovt i dansetimerne, mens man samtidig føler, at man udvikler sig og bliver bedre. For at dygtiggøre sig, synes jeg, at det som sagt er væsentligt, at dans er sjovt, men også at man er sammen med andre folk, som deler den samme danseglæde som én selv.  Jeg glæder mig til at skabe nogle dejlige og humørfyldte timer som hjælpetræner på Dance Company Twenty. Igennem hele mit liv, har mit hjem og min hverdag været præget af musik og rytmer - hvilket jeg drager nytte af i min dans. Jeg har altid været meget åben og finder en stor fornøjelse i selv, at prøve nye dansegenre af og møde nye mennesker. Jeg underviser som hjælpetræner for MGP Kidz og Junior Kidz om tirsdagen. Derudover er jeg at finde i dansebaren.


Cecilie Tungelund Kristensen

Mit navn er Cecilie Tungelund Kristensen. Jeg er 18 år gammel, og bor i Varde. Til dagligt går jeg i 2.G på Varde Gymnasium, og så brænder jeg utroligt meget for dans. Jeg har danset siden, jeg var 4 år gammel, og det har hovedsagligt været hiphop, showdance og moderne. Jeg har de sidste par år begyndt at gøre mig meget i stilarter som girly, wacking, house, ballet/teknik m.m. I 10. klasse tog jeg til Sønderjylland, hvor jeg gik på Hoptrup Efterskole. I løbet af det år udviklede jeg mig meget, både som danser og person. Derudover blev jeg kastet ud i mange stilarter, og jeg fik især bid for jazz og teknik. Siden er jeg blevet ved med at søge udfordringer og grænser, der indimellem skal overskrides. En af de ting, der fanger mig ved dans, er at der altid er mulighed for at blive bedre og arbejde med sine styrker og svagheder. En anden er glæden for at udtrykke mig gennem dansen. Det inspirerer mig meget, at man ikke behøver at bruge ord for at udtrykke sig. For mig er det vigtigt, at man går fra dansesalen med en glæde og en følelse af, at man udvikler sig. Jeg glæder mig utroligt meget til at give ud af min danseglæde, og hjælpe andre med at opnå sine mål, både store som små.

Sille Tholund


Mit navn er Sille Tholund, jeg er 15 år gammel, og bor i Esbjerg. Til dagligt går jeg i 9. klasse på Esbjerg International School. Jeg har gået til dans i 5 år. Jeg har prøvet mange forskellige stilarter som waacking, ballet og contemporary, men har primært danset hiphop/funk. Jeg har udviklet mig rigtig meget indenfor det sidste år hvor jeg har gået på konkurrenceholdene At10tion og TwenTen på DCT. Dans er blevet en meget stor del af mit liv, og det betyder rigtig meget for mig. Det er også den første interesse jeg rigtig er blevet fanget af, fordi jeg altid kan udfordre mig selv og udtrykke noget nyt.  At stå på scenen og fyre den af, er også noget som jeg synes er rigtig fedt, uanset om det er til en konkurrence eller til andre shows. Jeg elsker at performe på scenen og være en helt anden person.  Jeg er ny hjælpetræner på danseskolen, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg vil gerne lære noget mere om at koreografere og opbygge undervisningen. Jeg glæder mig til at være med til at motivere og inspirere de danseglade børn. 

Emma Kehlet 


Mit navn er Emma Kehlet, jeg er 16 år gammel og bor i Varde. Min interesse for dans startede for ca 3 år siden og har udviklet sig til at blive en kæmpestor del af mit liv. Jeg har primært danset HipHop, showdance og Contemporary. Sidste år gik jeg på Sportsefterskolen SINE hvor jeg blev præsenteret for nye stilarter som fx wacking, girly, jazz, heels osv. Jeg har tidligere været hjælpetræner og glæder mig meget til at undervise eleverne igen efter sommerferien. Jeg nyder at videregive min danseglæde og se elevernes udvikling i løbet af sæsonen. Jeg underviser som hjælpetræner hver mandag på Musically og HopStop.


Anne Rasmine Kristensen


Mit navn er Anne Rasmine N. Kristensen, jeg er 18 år gammel og kommer fra Vester Nebel. Til dagligt går jeg i 2.g på Esbjerg Gymnasium. Jeg har danset Klassisk ballet i 12 år og moderne dans samtidig de sidste 5 år, samt blandet hiphop i 1. år. Siden begyndelsen har jeg brændt for klassisk ballet og har danset på Esbjerg Kulturskolen i Esbjerg og Oure efterskole. I august 2017 bestod jeg optagelsesprøven til AMOK DGU (Akademiet for moderne og klassisk ballet) som er en dansegrunduddannelse, varetaget af Den Kongelige Balletskole i Odense. Jeg vil gerne undervise i ballet og lære fra mig, i håbet om at dele min danseglæde og kærlighed for ballet med andre, på en danseskole i mit eget lokalområde.


Kontakt info


Du kan kontakte danseskole leder Caroline Sander Jepsen

via SMS eller mail.  


Tlf. +4525743741


Mail info@dancecompanytwenty.dk 

Afdelinger 


Varde 

OksbølSociale medier 


Facebook 

Instagram 

Vimeo

Betaling


Vi tager imod
CVR


38639250