Info

Info omkring:

Program 2019/2020

Ferier samt sæsoninfo

Hvad tilbyder vi?

Danseshow info

Leje af lokale info

DCT arrangementer

Tøj info

Sommerdans info


Holdforklaring Varde Sæson 2019/2020


 

Søndagslopper: Til børn og unge, der render rundt med en lille ballerina indeni, vil holdet søndagslopper være perfekt for dig. Vi starter stille ud med alt det grundlæggende og bygger sværhedsgraden op i løbet af sæsonen. Der vil blive sat fokus på individuel udvikling, hvor vi kommer til at arbejde med teknik, smidighed, udtryk og musikforståelse. Undervisningen vil indeholde stangskole, springøvelser, variationer og pirouetter.

 

Søndagsballet: Ballethold for alle unge og voksne.  Søndags ballet bliver et hold, hvor koncentration og fordybelse i de danse tekniske færdigheder, samt smidighed og udstrækning, vægtes højt. I vil blive undervist i de grundlæggende ballettrin og lære deres navne. Efterfølgende vil jeg udvikle kombinationer af trin og øvelser, som vil udfordrer dig, til at konkurrere med dig selv og din personlige udvikling.

 

Musically: Er du vild med at performe, stå på en scene, og give den gas? Så er Musically noget for dig!
Musically er for dig – eller dit barn – som er mellem 10-12 år, og vil prøve kræfter med stilarterne Jazz og Musical. Vi arbejder med den tekniske del fra Jazz, herudover showdance trin og musical inspireret dans.

 

HopStop: HopStop er holdet for dig, som er vild med at danse, lytte til alt det nye musik i radioen, og lære seje hiphop-moves. Dansetimerne bliver brugt på at lave øvelser over gulv, freestyle og lære basic-trin inden for hiphopgenren. Sæsonen sluttes af med at holdet lærer 2 koreografier, som opføres til henholdsvis DCT Jule- og Afslutningsshow.

 

TeenStage: Vil du lære fed koreografi og scene performance–teknik, så er TeenStage holdet noget for dig. Vi indøver koreografi samt øvelser til hvordan du som danser/skuespiller/performer kommer ud over scenekanten. Der bliver arbejdet med kroppens bevægelser og ansigtets udtryk.

 

Hit Fit Dance: Hit Fit Dance er en forbrændingstme, hvor du får pulsen op. Vi danser til swing, Rock’N Roll og Twist, til de bedste numre fra 50-60erne, de største hits fra Disco-tiden og Grease, nutidensstore hit mv. Alle kan være med, uanset alder, danseniveau og evner. Koreografien er let og simpel, og gentages flere gange.

 

At10tion: Udtaget SHOWDANCE-konkurrencehold for teenager. Audition afholdes d. 18. august 2019. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup i Showkategorien og Danmark Danser.

 

MGP Kidz: Er dit barn mellem 3-5 år, elsker at danse rundt i stuen eller på værelset, og er glad for musik. Kom og vær med til at danse og lege. Vi træner dit barn i at lytte til rytmerne og bevæge sig herefter. Der er garanteret en time med fuld af energi, sved på panden og masser af sjov. 

 

Junior Kidz: Er dit barn mellem 6-7 år? Danser derhjemme i stuen, eller foran spejlet? Så kom afsted til en sjov og svedig time. Dit barn lærer et par koreografier, og skal derved huske og lære at huske koreografier. Vi træner ”over gulv” og udfordrer os selv og vores krop. 

 

BeTweens: Er din barn i alderen 8-9 år, og ønsker at lære at danse og bevæge sig, så deltag i dansetimen BeTweens. Her lærer vi små koreografier, og sætter arme og ben bevægelser sammen. Vi indøver dansebasic steps, og øver os i at stå på en scene.

 

Funky Youngters: Er du mellem 10-11 år og ønsker at lærer funky trin blandet med hiphop moves, så er ”Funky Youngters” noget for dig. Vi træner øvelser hen over gulv, lærer koreografier og øver os i at stå på en scene. 

 

Danzas: Danseholdet er for dig, som er mellem 11-14 år, er begynder/let øvede og som ønsker at lære at danse Funk og Hiphop. Vi lærer fra bunden af, så alle kan være med. Hvis du har danset et par år, men eksempelvis ønsker at genopfriske grundtrin, kan denne time også være relevant for dig som danser. 

 

Davation: Er du enten en show-elskende dreng eller pige, som ikke kan få nok af at udtrykke dig – eller ønsker at lære dette - eller måske allerede går til teater, men godt kunne tænke dig at videreudvikle dig inden for showdance området, så er timen noget for dig. På Davation lærer vi showpræget koreografier og vil blandt andet optræde på forskellige scener og arrangementer.

 

Contempers: Er du interesseret i at afprøve den flotte og fantastiske stilart Contemporary også kaldet Moderne? Ønsker at udtrykke dit på anden vis end eksempelvis Hiphop, lære definitionen af ”contraction and realase” og/eller øve dig på at strække fødderne og andre former for teknik? Så er Contempers timen for dig. Derudover vil der blive lært en koreografi samt måden at udtrykke sig på i den gældende koreografi. 

 

TwenTen: Udtaget HIPHOP-konkurrencehold for teenager. Audition afholdes d. 18. august 2019. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser. 

 

20: Udtaget HIPHOP-konkurrencehold for voksne. Audition afholdes d. 18. august 2019. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.

 

Con10tion: Udtaget SHOWDANCE-konkurrencehold for voksne. Audition afholdes d. 18. august 2019. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.

 

DCT Crew Contemporary: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Til Contemporary arbejdes der med flydende bevægelser blandet med elementer fra Moderne, Showdance, Jazz og Ballet. Der indøves en koreografi, trin over gulv samt forskellige teknikøvelser. 

 

DCT Crew Hiphop: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Holdet er til dig, som ønsker at lære et par fede koreografier og arbejde med din udstråling og attitude. 

 

DCT Crew Girly: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Lær at danse hiphop på den feminine måde. Vi arbejder med udstråling, attitude og performance. Herudover arbejder vi med at gå og danse i stilletter, gå Catwalk og presse sig selv ud af sin safespace. 

(Dette hold er et godt supplement til Hip Hop holdene)

 

NiceGuys: NiceGuys er Dance Company Twentys seje drengehold. På holdet giver du den gas til god musik, og viser dine blærede moves, sammen med andre seje drenge, som også elsker at danse. Drengene vil blive udfordret i forskellige trin, gulvarbejde, freestyle og ende ud med at lære en sej koreografi.

 

10hi: Udtaget SHOWDANCE-konkurrencehold for børn. Audition afholdes d. 18. august 2019. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.
Holdforklaring Oksbøl Sæson 2019/2020 


Mini West: Er du dit barn mellem 8-10 år og ønsker at lærer funky trin blandet med hiphop moves, så er ”Mini West” noget for dig. Vi træner øvelser hen over gulv, lærer koreografier og øver os i at stå på en scene. Du er sikret høj puls, sved på panden og masser af sjov. Holdet er egnet til børn i alderen 8-10 år på begynder/let øvet til øvet niveau.


West Coast: Danseholdet er for dig, som er mellem 11-14 år, er begynder/let øvede/øvede og som ønsker at lære at danse Pop Commercial. Pop Commercial er en dansestilart som er  inspireret af det nyeste kommerciel musik fra filmkanaler som MTV. Det er en dansestilart med koreografier som ma ser i  musikvideoer for forskellige artister såsom Justin Bieber, Britney Spears mv. Musikken kan være alt fra  Rn`B, Pop og Hip Hop. Holdet er egnet til teenager i alderen 11 til 14 år.


West Side: Danseholdet er for dig, som 15+ begynder/let øvede/øvede. Vi indøver hiphop koreografier, og lærer basic hiphop trin. Holdet bliver desuden undervist i performance på en scene, samt øvelser hertil. Niveau


Beg.:  Begynder

L.øv.:  Let øvede

Øv.:  Øvede

Elite:  EliteNiveau forklaringBegynder: Dansetimen er egnet til dig med lidt eller ingen erfaring. Du vil igennem timen blive præsenteret for grundlæggende dansetrin i den pågældende stilart.


Let øvede: Dansetimen er egnet til dig med mere erfaring og et ønske om udfordring. Du vil igennem timen blive præsenteret for lidt sværere trin end begynder.


Øvede: Dansetimen er egnet til dig med danseerfaring og et ønske om udfordring. Du vil igennem timen blive præsenteret for ny trin, gradvist hurtigere trin samt sværere trin.


Elite: Holdet udtaget gennem audition af Dance Company Twenty /Caroline Sander Jepsen.


Ferie


Dansesæsonen varer fra august 2019 uge 34 til og med maj uge 21 2020.


Danseskolen følger folkeskole ferie-planen og holder lukket på følgende dage/følgende uger:


Efterårsferie: D.12 oktober til d.18 oktober 2019 

Juleferie: D.23 december til d.5 januar 2019/2020 

Vinterferie: D.8 februar til d.14 februar 2020 

Påskeferie: D.4 april til d.13 april 2020 


Der kan forekomme ændringer, i så fald holdes eleverne ajour med de helt specifikke datoer.


Hvad tilbyder vi?


Dance Company Twenty er klar til at opføre flotte shows og undervisning til diverse former for arrangementer eller/og fester.


Brudevals/Polterabend:

Skal du giftes eller arrangere polterabend kan Dance Company Twenty hjælpe dig på vej. Vi kan lære dig brudevalsen, eller arrangere en festlig polterabend. Du vil blive undervist i brudevalsen af 45 min. varrighed, vi afslutter forløbet når i føler jer sikre i valsen. Polterabend kan laves på flere forskellige måder. Vi har forslag eller tager gerne imod dine med åbne arme. Kontakt os på 25743741 eller mail info@dancecompanytwenty.dk og hør nærmere


Konfirmationsshow:

Skal dit barn/bekendt konfirmeres, og ønsker du at overraske  konfirmanden?  SMS og hør nærmere.


Show/Modeshow/anden for form show:

Ønsker du et danseshow til din fest, hvad end det er børnefødselsdag, voksen fest, eller ønsker du vores hjælp til et kommende modeshow, lancier eller har du helt andre planer - så ring eller mail til os på 25743741 eller info@dancecompanytwenty.dk. Vi lover at sætte gang i festen.


Du kan til hver en tid booke Caroline Sander Jepsen eller DCT's andre danselærere til f.eks. firmafester, skolearrangementer, fødselsdage mv. Timen kan underføres både på danseskolens grund eller ved din ønskede placering.


For mere information og priser kontakt Caroline Sander Jepsen tlf. 25743741 eller pr. mail info@dancecompanytwenty.dk.


Dance Company Twenty tøj


Tøjet kan bestilles på danseskolens adresse: Vesterport 8h, 6800 Varde. Eller pr. mail info@dancecompanytwenty.dk eller pr. sms 25743741.


Du kan se DCT nye kollektion 2019/2020 ved at trykke på nedenstående billeder:


Danseshow info:


På Dance Company Twenty afholder vi 2 shows årligt, en  halvvejs og en som afslutning.


Show for sæson 18/19 er følgende:   d. 26 maj 2019.

Show for sæson 19/20 er følgende: d.15 december 2019 og d.24 maj 2020. 


Leje af lokale info:


Du har mulighed for at leje DCT Dansesal, kontakt pr. sms 25743741 eller pr. mail info@dancecompanytwenty.dk for et tilbud og muligheder (Ps. Danseskolen lejes ikke til festivias).


Dance Camp 2019


Datoer for Dance Camp 2019:


DANCE CAMP 11-15 ÅR D.1-4 AUG

DANCE CAMP 7-10 ÅR D.5-7 AUG

DANCE CAMP 16+ D.16.-17 AUG


Tilmelding og mere information: send en mail til info@dancecompanytwenty.dk


Elite audition:


Audition til elite holdene er d.18 august 2019.


Kl.11.00 for Børn showdance årgang 2009-2006

Kl.12.00 for Junior showdance årgang 2005-2001

Kl.13.00 for Junior hiphop årgang 2005-2001

Kl.14.00 for Voksen hiphop årgang 2000 og ældre

Kl.15.00 for Voksen showdance årgang 2000 og ældre 


Tilmelding: info@dancecompanytwenty.dkKontakt info


Du kan kontakte danseskole leder Caroline Sander Jepsen

via SMS eller mail.  


Tlf. +4525743741


Mail info@dancecompanytwenty.dk 

Afdelinger 


Varde 

OksbølSociale medier 


Facebook 

Instagram 

Vimeo

Betaling


Vi tager imod
CVR


38639250