Info

Info omkring:

Program 2017/2018

Ferier samt sæsoninfo

Hvad tilbyder vi?

Danseshow info

Leje af lokale info

DCT arrangementer

Tøj info

Sommerdans info

Holdforklaring

 

 

TeenStage: Vil du lære fed koreografi og scene performance–teknik, så er TeenStage holdet noget for dig. Vi indøver koreografi samt øvelser til hvordan du som danser/skuespiller/performer kommer ud over scenekanten. Der bliver arbejdet med kroppens bevægelser og ansigtets udtryk.

 

MGP Kidz: Er dit barn mellem 3-5 år, elsker at danse rundt i stuen eller på værelset, og er glad for musik. Kom og vær med til at danse og lege. Vi træner dit barn i at lytte til rytmerne og bevæge sig herefter. Der er garanteret en time med fuld af energi, sved på panden og masser af sjov.

 

Junior Kidz: Er dit barn mellem 6-8 år? Danser derhjemme i stuen, eller foran spejlet? Så kom afsted til en sjov og svedig time. Dit barn lærer et par koreografier, og skal derved huske og lære at huske koreografier. Vi træner ”over gulv” og udfordrer os selv og vores krop.

 

Funky Youngters: Er du mellem 9-10 år og ønsker at lærer funky trin blandet med hiphop moves, så er ”Funky Youngters” noget for dig. Vi træner øvelser hen over gulv, lærer koreografier og øver os i at stå på en scene.

 

Danzas: Danseholdet er for dig, som er mellem 11-14 år, er begynder/let øvede og som ønsker at lære at danse Funk og Hiphop. Vi lærer fra bunden af, så alle kan være med. Hvis du har danset et par år, men eksempelvis ønsker at genopfriske grundtrin, kan denne time også være relevant for dig som danser.

 

Drop in Class: 'Drop in' konceptet handler om, at du som elev kan deltage i timen, uden at have været med før. Hver gang læres der en ny koreografi, hvorfor der ikke stilles krav til, at du som elev skal kunne huske dansen efterfølgende. Har du ikke tid hver tirsdag, kommer du helt, som det passer dig. Stilsarterne vil varierer fra gang til gang, men blandt andet kan du lære Hiphop, Heels, Girly, Moderne og Ballet. Stilarten vil blive publiceret på Facebook den pågældende tirsdag. Hvis du ikke er medlem af Dance Company Twenty koster timen 50.- kr. Er du medlem af Dance Company Twenty (dvs. går på andre hold) koster timen 25.- kr at deltage i.

 

Contempers: Er du interesseret i at afprøve den flotte og fantastiske stilart Contemporary også kaldet Moderne? Ønsker at udtrykke dit på anden vis end eksempelvis Hiphop, lære definitionen af ”contraction and realase” og/eller øve dig på at strække fødderne og andre former for teknik? Så er Contempers timen for dig. Derudover vil der blive lært en koreografi samt måden at udtrykke sig på i den gældende koreografi.

 

Davation: Er du enten en show-elskende dreng eller pige, som ikke kan få nok af at udtrykke dig – eller ønsker at lære dette - eller måske allerede går til teater, men godt kunne tænke dig at videreudvikle dig inden for showdance området, så er timen noget for dig. På Davation lærer vi showpræget koreografier og vil blandt andet optræde på forskellige scener og arrangementer.

 

TwenTen: Udtaget konkurrencehold. Audition afholdes d. 19. august 2018. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.

 

Begynder Pardans: Timen er for dig, som ønsker at lære pardans i form af Vals, ChaChaCha, Quickstep mm. Så hiv fat i enten din ven, veninde, kæreste, mand eller kone og ta’ en svingom på Vesterport 8H, 6800 Varde.

 

Teknik/Stretch/Ballet: I denne dansetime vil der arbejdes med kropsteknik samt danseteknik. Der vil trænes forskellige drejninger eksempelvis piruetter og pique samt øvelser over gulv og bensving. Derudover vil der arbejdes på smidighed heriblandt øvelser og trin fra ballet-verdenen. Holdet er et godt supplement til dig, der går til gymnastik, Moderne/Contemporary, Hiphop eller blot ønsker at videreudvikle dine danseevner.

 

DCT Crew Contemporary: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Til Contemporary arbejdes der med flydende bevægelser blandet med elementer fra Moderne, Showdance, Jazz og Ballet. Der indøves en koreografi, trin over gulv samt forskellige teknikøvelser.

 

DCT Crew Hiphop: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Holdet er til dig, som ønsker at lære et par fede koreografier og arbejde med din udstråling og attitude.

 

DCT Crew Girly/Heels: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Er du til den mere ladylike udgave af HipHop, så er DCT Crew Girly noget for dig. Vi arbejder med den mere feminine side af Hiphop/Funk og øver i at udtrykke sig mere sexet og forførende. Nogle af koreografierne vil blive lavet i Heels (Stilletter).

 

20: Udtaget konkurrencehold. Audition afholdes d. 19. august 2018. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.

 

 

 

Niveau

Beg.: Begynder

L.øv.:Let øvede

Øv.:Øvede

Elite:Elite

 

 

Niveau forklaring

Begynder: Dansetimen er egnet til dig med lidt eller ingen erfaring. Du vil igennem timen blive præsenteret for grundlæggende dansetrin i den pågældende stilart.

 

Let øvede: Dansetimen er egnet til dig med mere erfaring og et ønske om udfordring. Du vil igennem timen blive præsenteret for lidt sværere trin end begynder.

 

Øvede: Dansetimen er egnet til dig med danseerfaring og et ønske om udfordring. Du vil igennem timen blive præsenteret for ny trin, gradvist hurtigere trin samt sværere trin.

 

Elite: Holdet udtaget gennem audition af Dance Company Twenty /Caroline Sander Jepsen.

 

 

Ferie

Dansesæsonen varer fra august uge 33 til og med maj uge 21.

 

Danseskolen følger folkeskole ferie-planen og holder lukket på følgende dage/følgende uger:

 

Efterårsferie: uge 42

Juleferie: uge 51 og uge 52 samt uge 1

Vinteferie: uge 7

Påskeferie: d.29 marts til og med d.2 april

 

Der kan forekomme ændringer, i så fald holdes eleverne ajour med de helt specifikke datoer.

 

 

Hvad tilbyder vi?

 

Dance Company Twenty er klar til at opføre flotte shows og undervisning til diverse former for arrangementer eller/og fester.

 

Brudevals/Polterabend:

Skal du giftes eller arrangere polterabend kan Dance Company Twenty hjælpe dig på vej. Vi kan lære dig brudevalsen, eller arrangere en festlig polterabend. Du vil blive undervist i brudevalsen af 45 min. varrighed, vi afslutter forløbet når i føler jer sikre i valsen. Polterabend kan laves på flere forskellige måder. Vi har forslag eller tager gerne imod dine med åbne arme. Kontakt os på 25743741 eller mail info@dancecompanytwenty.dk og hør nærmere.

 

Show/Modeshow/anden for form show:

Ønsker du et danseshow til din fest, hvad end det er børnefødselsdag, voksen fest, eller ønsker du vores hjælp til et kommende modeshow, lancier eller har du helt andre planer - så ring eller mail til os på 25743741 eller info@dancecompanytwenty.dk. Vi lover at sætte gang i festen.

 

 

Du kan til hver en tid booke Caroline Sander Jepsen til f.eks. firmafester, skolearrangementer, fødselsdage mv. Timen kan underføres både på danseskolens grund eller ved din ønskede placering.

 

For mere information og priser kontakt Caroline Sander Jepsen tlf. 25743741 eller pr. mail info@dancecompanytwenty.dk.

 

Dance Company Twenty tøj:

 

Tøjet kan bestilles på danseskolens adresse: Vesterport 8h, 6800 Varde. Eller pr. mail info@dancecompanytwenty.dk eller pr. sms 25743741

 

DCT Nike t-shirt 175.- kr

DCT T-time t-shirt 125.- kr

 

DCT Voksen sweat 225.- kr

DCT Børne sweat 175.- kr

 

DCT Voksen tights 300.- kr

DCT Børne tights 275.- kr

 

DCT Voksen Pants 325.- kr

DCT Børne Pants 275.- kr

 

DCT Mulepose 75.- kr

 

Danseshow info:

På Dance Company Twenty afholder vi 2 shows årligt, en halvvejs og en som afslutning. I år er DCT afslutnings-danseshow d.27 maj. Datoer for 2019 er d.16 december 2019.

 

Leje af lokale info:

Du har mulighed for at leje DCT Dansesal, kontakt pr. sms 25743741 eller pr. mail info@dancecompanytwenty.dk for et tilbud og muligheder (Ps. Danseskolen lejes ikke til festivias).

 

 

Arrangementer:

 

Danseafslutning:

D.27 maj kl.09-16.00 Esbjerg

Billet købes på danseskolens adresse

 

 

Dance Camp 2018:

D.30 juli - 1 august:

Dance Camp for 9-11 årige

 

D.3 august - 5 august:

Dance Camp for voksne

 

D.5 august - 8 august:

Dance Camp for 11-15 årige

 

Tilmelding: info@dancecompanytwenty.dk

 

Elite audition:

Audition til elite holdene d.19 august 2018

 

Tilmelding: info@dancecompanytwenty.dk

 

 

Sommerdans:

 

Dance Company Twenty SOMMERprogram 2018. ☀️😎💪🙌

 

Vi starter i uge 22 og kører til og med uge 25.

 

4 ugers intensiv sommerdans koster:

 

For 45 min. 290.- kr

For 60 min. 310.- kr.

 

Mød op eller tilmeld dig via mail eller sms 25743741.

 

Tilmelding: info@dancecompanytwenty.dk

 

www.dancecompanytwenty.dk

 

Man kan deltage om man er medlem eller ej.

 

Nye er hjertelig velkommen.

 

Vi afslutter med danseshow for forældre de sidste 5 min. af hver time i uge 25.

 

Alle timerne er med koreograf og danselærer, samt leder af danseskolen Caroline.

 

 

 

 

 

Dance Company Twenty

Caroline Sander Jepsen

 

Vesterport 8H, 6800 Varde

Info@dancecompanytwenty.dk

Tlf. 25743741

 

Sociale medier

 

Facebook:

Dance Company Twenty

 

Instagram: DanceCompanyTwenty

 

Snapchat:

DanceCompanyT

 

Twitter:

DanceCompanyT

Kontakt

 

Vesterport 8H, 6800 Varde, Danmark

 

Email: info@dancecompanytwenty.dk

 

Tlf: 25 74 37 41

 

Copyright. All Rights Reserved Dance Company Twenty