Info

Info omkring:

Program 2018/2019

Ferier samt sæsoninfo

Hvad tilbyder vi?

Danseshow info

Leje af lokale info

DCT arrangementer

Tøj info

Sommerdans info

Holdforklaring VardeTeenJazz:  Er du mellem 10-12 år, og vil snuse lidt til Jazz-verdenen, med et twist af Funk, så er holdet TeenFunk noget for dig. Her arbejder vi med grundteknikken i stilarten Jazz, udstråling på en scene, og laver forskellige Jazz/Funk koreografier over året, som vi afslutter med at vise til vores afslutningsshow. TeenFunk er for begynder/let øvede/øvede.


At10tion: Udtaget SHOWDANCE-konkurrencehold for teenager. Audition afholdes d. 19. august 2018. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup i Showkategorien og Danmark Danser.


TeenStage: Vil du lære fed koreografi og scene performance–teknik, så er TeenStage holdet noget for dig. Vi indøver koreografi samt øvelser til hvordan du som danser/skuespiller/performer kommer ud over scenekanten. Der bliver arbejdet med kroppens bevægelser og ansigtets udtryk.


Hit Fit Dance:

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top.... - det kan ikke undgåes...!!


Girly:

Lær at danse hiphop på den feminine måde. Vi arbejder med udstråling, attitude og performance. Du kommer til at lære at  presse dig selv til det yderste. (Dette hold er et godt supplement til Hip Hop holdene)


MGP Kidz: Er dit barn mellem 3-5 år, elsker at danse rundt i stuen eller på værelset, og er glad for musik. Kom og vær med til at danse og lege. Vi træner dit barn i at lytte til rytmerne og bevæge sig herefter. Der er garanteret en time med fuld af energi, sved på panden og masser af sjov.


Junior Kidz: Er dit barn mellem 6-8 år? Danser derhjemme i stuen, eller foran spejlet? Så kom afsted til en sjov og svedig time. Dit barn lærer et par koreografier, og skal derved huske og lære at huske koreografier. Vi træner ”over gulv” og udfordrer os selv og vores krop.


Funky Youngters: Er du mellem 9-10 år og ønsker at lærer funky trin blandet med hiphop moves, så er ”Funky Youngters” noget for dig. Vi træner øvelser hen over gulv,  lærer koreografier og øver os i at stå på en scene.

 

Danzas: Danseholdet er for dig, som er mellem 11-14 år, er begynder/let øvede og som ønsker at lære at danse Funk og Hiphop. Vi lærer fra bunden af, så alle kan være med. Hvis du har danset et par år, men eksempelvis ønsker at genopfriske grundtrin, kan denne time også være relevant for dig som danser. 


Contempers: Er du interesseret i at afprøve den flotte og fantastiske stilart Contemporary også kaldet Moderne? Ønsker at udtrykke dit på anden vis end eksempelvis Hiphop, lære definitionen af ”contraction and realase” og/eller øve dig på at strække fødderne og andre former for teknik? Så er Contempers timen for dig. Derudover vil der blive lært en koreografi samt måden at udtrykke sig på i den gældende koreografi.


Davation: Er du enten en show/hiphop-elskende dreng eller pige, som ikke kan få nok af at udtrykke dig – eller ønsker at lære dette. På Davation lærer vi showpræget hiphop koreografier og vil blandt andet optræde på forskellige scener og arrangementer.


Teknik/Stretch/Ballet: I denne dansetime vil der arbejdes med kropsteknik samt danseteknik. Der vil trænes forskellige drejninger eksempelvis piruetter og pique samt øvelser over gulv og bensving. Derudover vil der arbejdes på smidighed heriblandt øvelser og trin fra ballet-verdenen. Holdet er et godt supplement til dig, der går til gymnastik, Moderne/Contemporary, Hiphop eller blot ønsker at videreudvikle dine danseevner.


TwenTen: Udtaget HIPHOP-konkurrencehold for teenager. Audition afholdes d. 19. august 2018. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.


Con10tion: Udtaget SHOWDANCE-konkurrencehold for voksne. Audition afholdes d. 19. august 2018. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.


DCT Crew Contemporary: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Til Contemporary arbejdes der med flydende bevægelser blandet med elementer fra Moderne, Showdance, Jazz og Ballet. Der indøves en koreografi, trin over gulv samt forskellige teknikøvelser.


DCT Crew Hiphop: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Holdet er til dig, som ønsker at lære et par fede koreografier og arbejde med din udstråling og attitude.


20: Udtaget HIPHOP-konkurrencehold for voksne. Audition afholdes d. 19. august 2018. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.Holdforklaring Oksbøl


Mini West: Er du dit barn mellem 8-10 år og ønsker at lærer funky trin blandet med hiphop moves, så er ”Mini West” noget for dig. Vi træner øvelser hen over gulv, lærer koreografier og øver os i at stå på en scene. Du er sikret høj puls, sved på panden og masser af sjov. Holdet er egnet til børn i alderen 8-10 år på begynder/let øvet til øvet niveau.


West Coast: Danseholdet er for dig, som er mellem 11-14 år, er begynder/let øvede/øvede og som ønsker at lære at danse Pop Commercial. Pop Commercial er en dansestilart som er  inspireret af det nyeste kommerciel musik fra filmkanaler som MTV. Det er en dansestilart med koreografier som ma ser i  musikvideoer for forskellige artister såsom Justin Bieber, Britney Spears mv. Musikken kan være alt fra  Rn`B, Pop og Hip Hop. Holdet er egnet til teenager i alderen 11 til 14 år.Niveau


Beg.:  Begynder

L.øv.:  Let øvede

Øv.:  Øvede

Elite:  EliteNiveau forklaringBegynder: Dansetimen er egnet til dig med lidt eller ingen erfaring. Du vil igennem timen blive præsenteret for grundlæggende dansetrin i den pågældende stilart.


Let øvede: Dansetimen er egnet til dig med mere erfaring og et ønske om udfordring. Du vil igennem timen blive præsenteret for lidt sværere trin end begynder.


Øvede: Dansetimen er egnet til dig med danseerfaring og et ønske om udfordring. Du vil igennem timen blive præsenteret for ny trin, gradvist hurtigere trin samt sværere trin.


Elite: Holdet udtaget gennem audition af Dance Company Twenty /Caroline Sander Jepsen.


Ferie


Dansesæsonen varer fra august 2019 uge 34 til og med maj uge 21.

Herefter køres der sommerdans fra uge 22 til uge 25. 

Danseskolen følger folkeskole ferie-planen og holder lukket på følgende dage/følgende uger:


Efterårsferie: D.12 oktober til d.18 oktober

Juleferie: D.23 december til d.5 januar 

Vinterferie: D.8 februar til d.14 februar 

Påskeferie: D.4 april til d.13 april 


Der kan forekomme ændringer, i så fald holdes eleverne ajour med de helt specifikke datoer.


Hvad tilbyder vi?


Dance Company Twenty er klar til at opføre flotte shows og undervisning til diverse former for arrangementer eller/og fester.


Brudevals/Polterabend:

Skal du giftes eller arrangere polterabend kan Dance Company Twenty hjælpe dig på vej. Vi kan lære dig brudevalsen, eller arrangere en festlig polterabend. Du vil blive undervist i brudevalsen af 45 min. varrighed, vi afslutter forløbet når i føler jer sikre i valsen. Polterabend kan laves på flere forskellige måder. Vi har forslag eller tager gerne imod dine med åbne arme. Kontakt os på 25743741 eller mail info@dancecompanytwenty.dk og hør nærmere


Konfirmationsshow:

Skal dit barn/bekendt konfirmeres, og ønsker du at overraske  konfirmanden?  SMS og hør nærmere.


Show/Modeshow/anden for form show:

Ønsker du et danseshow til din fest, hvad end det er børnefødselsdag, voksen fest, eller ønsker du vores hjælp til et kommende modeshow, lancier eller har du helt andre planer - så ring eller mail til os på 25743741 eller info@dancecompanytwenty.dk. Vi lover at sætte gang i festen.

 


Du kan til hver en tid booke Caroline Sander Jepsen eller Sofie Gantzel til f.eks. firmafester, skolearrangementer, fødselsdage mv. Timen kan underføres både på danseskolens grund eller ved din ønskede placering.


For mere information og priser kontakt Caroline Sander Jepsen tlf. 25743741 eller pr. mail info@dancecompanytwenty.dk.


Dance Company Twenty tøj


Tøjet kan bestilles på danseskolens adresse: Vesterport 8h, 6800 Varde. Eller pr. mail info@dancecompanytwenty.dk eller pr. sms 25743741.


DCT TSHIRT

125,- INKL LOGO.

Størrelser:

□2/3 □4/6 □8-10 □12/14 □S □M □L □XL


DCT LANGÆRMET

200,- INKL LOGO.

Størrelser:

□S □M □L □XL □XXL


DCT SWEAT

VOKSEN – 250,- INKL LOGO.

Størrelser:

□ XS □S □M □L □XL


DCT HÆTTETRØJE

BØRN – 200,- INKL LOGO.

VOKSEN – 250,- INKL LOGO.

Størrelser:

□4/6 □8-10 □12/14 □S □M □L □XL


DCT SWEATSHORTS

250,- INKL LOGO.

Størrelser:

□S □M □L □XL □XXL


NIKE PRO TIGHT LANG

BØRN – 275,- INKL LOGO.

VOKSEN – 300,- INKL LOGO.

Størrelser:

□XS □S □M □L □XL

STR. HEDDER DET SAMME UANSET OM DET ER BØRN ELLER VOKSEN


NIKE PRO TIGHT KORT

 

BØRN – 200,- INKL LOGO.

VOKSEN – 230,- INKL LOGO.

Størrelser:

□XS □S □M □L □XL

STR. HEDDER DET SAMME UANSET OM DET ER BØRN ELLER VOKSEN


DCT ADIDAS PANTS

BØRN – 325,- INKL LOGO.

VOKSEN – 350,- INKL LOGO.

Størrelser:

□116 □128 □140 □152 □164   

□XS □S □M □L □XL □XXL


DCT TASKE

S - 370,- INKL LOGO & LILLE NAVN

M – 400,- INKL LOGO & LILLE NAVN

Størrelser:

□S □M


Danseshow info:


På Dance Company Twenty afholder vi 2 shows årligt, en  halvvejs og en som afslutning.


Show for sæson 18/19 er følgende:   d. 26 maj 2019.

Show for sæson 19/20 er følgende: d.15 december 2019 og d.24 maj 2020. 


Leje af lokale info:


Du har mulighed for at leje DCT Dansesal, kontakt pr. sms 25743741 eller pr. mail info@dancecompanytwenty.dk for et tilbud og muligheder (Ps. Danseskolen lejes ikke til festivias).


Dance Camp 2019


Datoer for Dance Camp 2019:


DANCE CAMP 11-15 ÅR D.1-4 AUG

DANCE CAMP 7-10 ÅR D.5-7 AUG

DANCE CAMP 16+ D.16.-17 AUG


Tilmelding og mere information: send en mail til info@dancecompanytwenty.dk


Elite audition:


Audition til elite holdene er d.18 august 2019.


Kl.11.00 for Børn showdance årgang 2009-2006

Kl.12.00 for Junior showdance årgang 2005-2001

Kl.13.00 for Junior hiphop årgang 2005-2001

Kl.14.00 for Voksen hiphop årgang 2000 og ældre

Kl.15.00 for Voksen showdance årgang 2000 og ældre 


Tilmelding: info@dancecompanytwenty.dkDance Company Twenty


V/Caroline Sander Jepsen


Vesterport 8H, 6800 Varde

Info@dancecompanytwenty.dk

Tlf. 25743741


Sociale medier


Facebook:

Dance Company Twenty


Instagram: DanceCompanyTwenty


Snapchat:

DanceCompanyT


Twitter:

DanceCompanyT