Program

DCT PROGRAM 

2020/2021

Begynder: Dansetimen er egnet til dig med lidt eller ingen erfaring. Du vil igennem timen blive præsenteret for grundlæggende dansetrin i den pågældende stilart.


Let øvede: Dansetimen er egnet til dig med mere erfaring og et ønske om udfordring. Du vil igennem timen blive præsenteret for lidt sværere trin end begynder.


Øvede: Dansetimen er egnet til dig med danseerfaring og et ønske om udfordring. Du vil igennem timen blive præsenteret for ny trin, gradvist hurtigere trin samt sværere trin.


Elite: Holdet udtaget gennem audition af Dance Company Twenty /Caroline Sander Jepsen.

NIVEAU

Kontakt os for nærmere information omkring niveau på ovenstående hold.

FERIE INFO

PÅ DCT følger vi folkeskoleplanen, og holder derfor ferie samt helligdage når folkeskolen gør. 

Dansesæson 2020/2021:

Efterårsferie lørdag den 10. oktober – søndag den 18. oktober 2020 

Juleferie mandag d.7 december 2020 – søndag den 3. januar 2021 

Vinterferie lørdag den 13. februar – søndag den 21. februar 2021 

Påskeferie lørdag den 27. marts – mandag den 5. april 2021 

Store Bededag fredag den 30. april 2021 

1.maj lørdag den 1.maj 2021 

Kr. Himmelfarts ferie torsdag den 13. maj – søndag den 16. maj 2021 

Pinseferie lørdag den 22. maj – mandag den 24. maj 2021 

Grundlovsdag lørdag den 5. juni 2021 

Sommerferie 2021 lørdag den 26. juni – søndag den 23. august 2021 


Der kan forekomme ændringer, i så fald holdes eleverne ajour med de helt specifikke datoer.

HOLD I VARDE

Holdforklaring Varde Sæson 2020/2021


Team Esbjerg Dansecrew: Er du vild med at optræde? Og danse foran mange mennesker? Så er Team Esbjerg Dansecrew noget for dig! Vi optræder én gang i måneden i pausen, til Team Esbjergs hjemmekampe i Blue Water Dokken. 


20fourseven:  Udtaget HIPHOP-konkurrencehold for børn. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.

 

HopStop: HopStop er holdet for dig, som er vild med at danse, lytte til alt det nye musik i radioen, og lære seje hiphop-moves. Dansetimerne bliver brugt på at lave øvelser over gulv, freestyle og lære basic-trin inden for hiphopgenren. Sæsonen sluttes af med at holdet lærer 2 koreografier, som opføres til henholdsvis DCT Jule- og Afslutningsshow.

 

TeenStage: Vil du lære fed koreografi og scene performance–teknik, så er TeenStage holdet noget for dig. Vi indøver koreografi samt øvelser til hvordan du som danser/skuespiller/performer kommer ud over scenekanten. Der bliver arbejdet med kroppens bevægelser og ansigtets udtryk.

 

Hit Fit Dance: Hit Fit Dance er en forbrændingstme, hvor du får pulsen op. Vi danser til swing, Rock’N Roll og Twist, til de bedste numre fra 50-60erne, de største hits fra Disco-tiden og Grease, nutidensstore hit mv. Alle kan være med, uanset alder, danseniveau og evner. Koreografien er let og simpel, og gentages flere gange.


Concept class: Er du vild med at danse forskellige stilarter? Vil du have udfordring, og lære 1 ny koreografi hver eneste måned. Vi arbejer på intensiv udvikling, atttitude øvelser, video og film produktion, samarbejde og koreografi arbejde. Concept Class er for dig der ønsker variation i koreografier, eller som har lyst til at prøve kræfter med andre stilarter.

 

At10tion: Udtaget SHOWDANCE-konkurrencehold for teenager. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup i Showkategorien og Danmark Danser.


Jazz Kidz:Jazz Kidz er for dig, som ønsker noget andet end hiphop. Vi vil arbejde med basic trin og elementer indenfor stilarten jazz, bl.a. ved øvelser henover gulv. Derudover skal vi lære koreografier, samt øve os i at stå på en scene. I koreografierne vil vi bl.a. få en showpræget indgangsvinkel til stilarten.


MGP Kidz: Er dit barn mellem 3-5 år, elsker at danse rundt i stuen eller på værelset, og er glad for musik. Kom og vær med til at danse og lege. Vi træner dit barn i at lytte til rytmerne og bevæge sig herefter. Der er garanteret en time med fuld af energi, sved på panden og masser af sjov. 

 

Junior Kidz: Er dit barn mellem 6-7 år? Danser derhjemme i stuen, eller foran spejlet? Så kom afsted til en sjov og svedig time. Dit barn lærer et par koreografier, og skal derved huske og lære at huske koreografier. Vi træner ”over gulv” og udfordrer os selv og vores krop. 

 

BeTweens: Er din barn i alderen 8-9 år, og ønsker at lære at danse og bevæge sig, så deltag i dansetimen BeTweens. Her lærer vi små koreografier, og sætter arme og ben bevægelser sammen. Vi indøver dansebasic steps, og øver os i at stå på en scene.

 

Funky Youngters: Er du mellem 10-11 år og ønsker at lærer funky trin blandet med hiphop moves, så er ”Funky Youngters” noget for dig. Vi træner øvelser hen over gulv, lærer koreografier og øver os i at stå på en scene. 

 

Danzas: Danseholdet er for dig, som er mellem 11-14 år, er begynder/let øvede og som ønsker at lære at danse Funk og Hiphop. Vi lærer fra bunden af, så alle kan være med. Hvis du har danset et par år, men eksempelvis ønsker at genopfriske grundtrin, kan denne time også være relevant for dig som danser. 

 

Davation: Davation er et hold fyldt med power og energi. Vi lærer hiphop baserede koreografier, med alt fra house, hiphop til waacking og attitude øvelser . Vi lærer 6 koreografier i løbet af året, og videreudvikler på dine hiphop danseevner. 

 

Contempers: Er du interesseret i at afprøve den flotte og fantastiske stilart Contemporary også kaldet Moderne? Ønsker at udtrykke dit på anden vis end eksempelvis Hiphop, lære definitionen af ”contraction and realase” og/eller øve dig på at strække fødderne og andre former for teknik? Så er Contempers timen for dig. Derudover vil der blive lært en koreografi samt måden at udtrykke sig på i den gældende koreografi. 

 

TwenTen: Udtaget HIPHOP-konkurrencehold for teenager. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser. 

 

20: Udtaget HIPHOP-konkurrencehold for voksne. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.


Voksendans: Dette hold skal topunderholdene, vi skal kunne grine af os selv. Vi lærer en masse trin, som bliver sammensat til et par koreografier i løbet af hele sæsonen. Vi arbejder selvfølgelig koncentreret og fokuseret,  men vi griner og sveder også. Dette hold er noget for dig, hvis du elsker en udfordring. Du elsker: teamwork, hygge, et fast hold om ugen, masser af socialt samvær, sved på panden og et godt grin.


Modernchicks: Er du 10-14 år, og synes den flotte stilart moderne er spændende? Så er Modernchicks det rette for dig. Vi vil arbejde med grundlæggende teknikker indenfor f.eks. drejninger, hvornår fødderne skal strækkes, samt hvordan vi kan bruge vores krop. Vi vil bruge de lærte teknikker i koreografierne, samt lære hvordan man kan udtrykke sig gennem dansen.

 

Con10tion: Udtaget SHOWDANCE-konkurrencehold for voksne. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.

 

DCT Crew Contemporary: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Til Contemporary arbejdes der med flydende bevægelser blandet med elementer fra Moderne, Showdance, Jazz og Ballet. Der indøves en koreografi, trin over gulv samt forskellige teknikøvelser. 

 

DCT Crew Hiphop: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Holdet er til dig, som ønsker at lære et par fede koreografier og arbejde med din udstråling og attitude. 

 

DCT Crew Girly: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Lær at danse hiphop på den feminine måde. Vi arbejder med udstråling, attitude og performance. Herudover arbejder vi med at gå og danse i stilletter, gå Catwalk og presse sig selv ud af sin safespace. 

(Dette hold er et godt supplement til Hip Hop holdene)

 

NiceGuys: NiceGuys er Dance Company Twentys seje drengehold. På holdet giver du den gas til god musik, og viser dine blærede moves, sammen med andre seje drenge, som også elsker at danse. Drengene vil blive udfordret i forskellige trin, gulvarbejde, freestyle og ende ud med at lære en sej koreografi.

 

10hi: Udtaget SHOWDANCE-konkurrencehold for børn. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Dans

HOLD I ØLGOD

Holdforklaring Ølgod Sæson 2020/2021


Bouncers: Er du mellem 7-10 år, og er vild med at give den gas hjemme på værelset, eller optræde med dine veninder. Så kom og afprøv Bouncers. I vil gennem året lære seje dansetrin fra Funk-verdenen, som ender ud med en koreografi, som skal vises til DCT Jule- og Afslutningsshow 2020/2021. 

 

Groovers: Holdet er for dig der er mellem 11-14 år og ønsker at danse hiphop/pop commercial, som er en stilart der er inspireret af diverse musikvideoer. Vi laver øvelser over gulv, lærer koreografier, og derudover lægges der vægt på power og performance!

Musikken kan være alt fra RnB, pop og hip hop. Holdet er egnet til alle niveauer.

 

HOLD I OKSBØL

Holdforklaring Oksbøl Sæson 2020/2021


Westcoast: Danseholdet er for dig, som er mellem 12+ år, er begynder/let øvede/øvede og som ønsker at lære at danse Pop Commercial. Pop Commercial er en dansestilart som er  inspireret af det nyeste kommerciel musik fra filmkanaler som MTV. Det er en dansestilart med koreografier som ma ser i  musikvideoer for forskellige artister såsom Justin Bieber, Britney Spears mv. Musikken kan være alt fra  Rn`B, Pop og Hip Hop. Holdet er egnet til teenager i alderen 12 til 15 år.


Westside: Er du til god, og glad musik og mellem 8-11 år? Og en masse smil? På holdet Westside danser vi stilarten Showdance, som er den dansestilart du som regel ser på spillefilm mv. På holdet vil der blive indøvet en koreografi, og herudover vil der være fokus på attitude-arbejde, og dét at skulle stå på en scene og give den gas. (Dette hold er et godt springbræt, hvis man har lysten til at komme ud og konkurrere med ét af DCT’s konkurrencehold) 

 

HOLD I BRAMMING

Holdforklaring Bramming Sæson 2020/2021


Funkynation: Er du mellem 7-10 år, og er vild med at give den gas hjemme på værelset, eller optræde med dine veninder. Så kom og afprøv Funkynation. I vil gennem året lære seje dansetrin fra Hiphop-verdenen, som ender ud med en koreografi, som skal vises til DCT Jule- og Afslutningsshow 2020/2021. 

 

Hipnation: Er du vild med danse-opslagene på Instagram eller i musikvideoerne? På Hipnation danser vi genren Hiphop, men med et twist af Pop Commercial, som er den nyeste dansetrend, som man ser på Instagram, i musikvideoer mv. Lyder det som noget for dig? Kom og afprøv Hipnation.

 

ANDET INFORMATION

DCT DANCE CAMP 2021

Datoer for Dance Camp 2021:


- DANCE CAMP 16+ D.13-14 august 2021 


Tilmelding og mere information: send en mail til info@dancecompanytwenty.dk

KONKURRENCEHOLD

Audition til DCT Konkurrencehold 2021/2021 er d.15 august 2021.


Kl.11.00 for Børn hiphop 

Kl.11.00 for Børn showdance

Kl.12.00 for Junior showdance 

Kl.13.00 for Junior hiphop 

Kl.14.00 for Voksen hiphop 

Kl.15.00 for Voksen showdance