Program

DCT PROGRAM 

2020/2021

Holdforklaring Varde Sæson 2020/2021


Team Esbjerg Dansecrew: Er du vild med at optræde? Og danse foran mange mennesker? Så er Team Esbjerg Dansecrew noget for dig! Vi optræder én gang i måneden i pausen, til Team Esbjergs hjemmekampe i Blue Water Dokken. 


20fourseven:  Udtaget HIPHOP-konkurrencehold for børn. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.

 

HopStop: HopStop er holdet for dig, som er vild med at danse, lytte til alt det nye musik i radioen, og lære seje hiphop-moves. Dansetimerne bliver brugt på at lave øvelser over gulv, freestyle og lære basic-trin inden for hiphopgenren. Sæsonen sluttes af med at holdet lærer 2 koreografier, som opføres til henholdsvis DCT Jule- og Afslutningsshow.

 

TeenStage: Vil du lære fed koreografi og scene performance–teknik, så er TeenStage holdet noget for dig. Vi indøver koreografi samt øvelser til hvordan du som danser/skuespiller/performer kommer ud over scenekanten. Der bliver arbejdet med kroppens bevægelser og ansigtets udtryk.

 

Hit Fit Dance: Hit Fit Dance er en forbrændingstme, hvor du får pulsen op. Vi danser til swing, Rock’N Roll og Twist, til de bedste numre fra 50-60erne, de største hits fra Disco-tiden og Grease, nutidensstore hit mv. Alle kan være med, uanset alder, danseniveau og evner. Koreografien er let og simpel, og gentages flere gange.


Concept class: Er du vild med at danse forskellige stilarter? Vil du have udfordring, og lære 1 ny koreografi hver eneste måned. Vi arbejer på intensiv udvikling, atttitude øvelser, video og film produktion, samarbejde og koreografi arbejde. Concept Class er for dig der ønsker variation i koreografier, eller som har lyst til at prøve kræfter med andre stilarter.

 

At10tion: Udtaget SHOWDANCE-konkurrencehold for teenager. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup i Showkategorien og Danmark Danser.


MGP Kidz: Er dit barn mellem 3-5 år, elsker at danse rundt i stuen eller på værelset, og er glad for musik. Kom og vær med til at danse og lege. Vi træner dit barn i at lytte til rytmerne og bevæge sig herefter. Der er garanteret en time med fuld af energi, sved på panden og masser af sjov. 

 

Junior Kidz: Er dit barn mellem 6-7 år? Danser derhjemme i stuen, eller foran spejlet? Så kom afsted til en sjov og svedig time. Dit barn lærer et par koreografier, og skal derved huske og lære at huske koreografier. Vi træner ”over gulv” og udfordrer os selv og vores krop. 

 

BeTweens: Er din barn i alderen 8-9 år, og ønsker at lære at danse og bevæge sig, så deltag i dansetimen BeTweens. Her lærer vi små koreografier, og sætter arme og ben bevægelser sammen. Vi indøver dansebasic steps, og øver os i at stå på en scene.

 

Funky Youngters: Er du mellem 10-11 år og ønsker at lærer funky trin blandet med hiphop moves, så er ”Funky Youngters” noget for dig. Vi træner øvelser hen over gulv, lærer koreografier og øver os i at stå på en scene. 

 

Danzas: Danseholdet er for dig, som er mellem 11-14 år, er begynder/let øvede og som ønsker at lære at danse Funk og Hiphop. Vi lærer fra bunden af, så alle kan være med. Hvis du har danset et par år, men eksempelvis ønsker at genopfriske grundtrin, kan denne time også være relevant for dig som danser. 

 

Davation: Davation er et hold fyldt med power og energi. Vi lærer hiphop baserede koreografier, med alt fra house, hiphop til waacking og attitude øvelser . Vi lærer 6 koreografier i løbet af året, og videreudvikler på dine hiphop danseevner. 

 

Contempers: Er du interesseret i at afprøve den flotte og fantastiske stilart Contemporary også kaldet Moderne? Ønsker at udtrykke dit på anden vis end eksempelvis Hiphop, lære definitionen af ”contraction and realase” og/eller øve dig på at strække fødderne og andre former for teknik? Så er Contempers timen for dig. Derudover vil der blive lært en koreografi samt måden at udtrykke sig på i den gældende koreografi. 

 

TwenTen: Udtaget HIPHOP-konkurrencehold for teenager. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser. 

 

20: Udtaget HIPHOP-konkurrencehold for voksne. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.


Modernchicks: Er du 10-14 år, og synes den flotte stilart moderne er spændende? Så er Modernchicks det rette for dig. Vi vil arbejde med grundlæggende teknikker indenfor f.eks. drejninger, hvornår fødderne skal strækkes, samt hvordan vi kan bruge vores krop. Vi vil bruge de lærte teknikker i koreografierne, samt lære hvordan man kan udtrykke sig gennem dansen.

 

Con10tion: Udtaget SHOWDANCE-konkurrencehold for voksne. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser.

 

DCT Crew Contemporary: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Til Contemporary arbejdes der med flydende bevægelser blandet med elementer fra Moderne, Showdance, Jazz og Ballet. Der indøves en koreografi, trin over gulv samt forskellige teknikøvelser. 

 

DCT Crew Hiphop: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Holdet er til dig, som ønsker at lære et par fede koreografier og arbejde med din udstråling og attitude. 

 

DCT Crew Girly: 18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Lær at danse hiphop på den feminine måde. Vi arbejder med udstråling, attitude og performance. Herudover arbejder vi med at gå og danse i stilletter, gå Catwalk og presse sig selv ud af sin safespace. 

(Dette hold er et godt supplement til Hip Hop holdene)

 

NiceGuys: NiceGuys er Dance Company Twentys seje drengehold. På holdet giver du den gas til god musik, og viser dine blærede moves, sammen med andre seje drenge, som også elsker at danse. Drengene vil blive udfordret i forskellige trin, gulvarbejde, freestyle og ende ud med at lære en sej koreografi.

 

10hi: Udtaget SHOWDANCE-konkurrencehold for børn. Audition afholdes d. 16. august 2020. Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Dans