Holdbeskrivelser

DCT Holdbeskrivelser

Holdbeskrivelser for Varde

10hi:

10hi er et DCT Konkurrencehold. Du skal deltage i DCT audition for at være elev på DCT Konkurrencehold. Mere information? Kontakt info@dancecompanytwenty.dk. 


Funkix:

Kalder alle 8-10 årige, som elsker at give den gas hjemme på værelset. Funkix er holdet for dig, som elsker god musik, og vil lære 2 seje koroegrafier. Herudover arbejder vi Funkix vi musik- og kropsforståelsen inden for dansegenren Funk. 


Hopstop:

Er du mellem 11-14 år, og gerne vil blive udfordret på Hiphop genren? Så er HopStop holdet for dig. Dansetimerne bliver brugt på at lave øvelser over gulv, freestyle og lære basic-trin inden for hiphopgenren. 


Hit Fit Dance:

HIT FIT DANCE har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock'n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!


Variety:

Er du vild med at danse forskellige stilarter? Vil du have udfordring, og lære 1 ny koreografi hver eneste måned, som ender ud med at blive filmet i grupper, duo eller solo?
Variety er for dig der ønsker variation i koreografier, eller som har lyst til at prøve kræfter med andre stilarter – og samme tid blive udfordret på at være en danser foran et kamera. 


At10tion: 

At10tion er et DCT Konkurrencehold. Du skal deltage i DCT audition for at være elev på DCT Konkurrencehold. Mere information? Kontakt info@dancecompanytwenty.dk. 


MGP Kidz:

Er dit barn mellem 3-5 år, elsker at danse rundt derhjemme og er glad for musik. Kom og vær med til at danse og lege. Vi træner dit barn i at lytte til rytmerne og bevæge sig herefter. Der er garanteret en time med fuld af energi, sved på panden og masser af sjov! Ingen forældre velkommen i dansesalen, kun skønne børn. 


Junior Jidz:

Er dit barn mellem 6-7 år? Danser derhjemme i stuen, eller foran spejlet? Så kom afsted til en sjov og svedig time. Dit barn lærer et par koreografier, og skal derved huske og lære at huske koreografier. Vi træner ”over gulv” og udfordrer os selv og vores krop. 


BeTweens: 

Holdet henvender sig til børn i alderen 8-9 år. Vi danser koreografi med hiphop inspieret dans. Vi arbejder på teknik og takt forståelse. 


Funky Youngsters: 

Er du mellem 10-11 år og ønsker at lære funky trin blandet med hiphop moves, så er ”Funky Youngters” noget for dig. Vi træner øvelser hen over gulv,  lærer koreografier og øver os i at stå på en scene!


Danzas:

Danseholdet er for dig, som er mellem 12-14 år, er begynder/let øvede og som ønsker at lære at danse Funk og Hiphop. Vi lærer fra bunden af, så alle kan være med. Hvis du har danset et par år, men eksempelvis ønsker at genopfriske grundtrin, kan denne time også være relevant for dig som danser.


Commusion:

Vil du udfordre din krop og blive draget ind i et nyt univers?

På Commusion danser vi stilarten fusion, som er en stilart, hvor contemporary og hiphop blandes og bliver en grænseløs stilart.

Vi vil beskæftige os med teknikker fra både contemporary- og hiphop-verden, samt arbejde med kropskontrol og bodymovement.


NiceGuys:

NiceGuys er Dance Company Twentys seje drengehold. På holdet giver du den gas til god musik, og viser dine blærede moves, sammen med andre seje drenge, som også elsker at danse. Drengene vil blive udfordret i forskellige trin, gulvarbejde, freestyle og ende ud med at lære 2 seje koreografier, som bliver fremført til DCT’s årlige 2 shows. 


Davation:

Er du enten en show/hiphop-elskende dreng eller pige, som ikke kan få nok af at udtrykke dig – eller ønsker at lære dette. På Davation lærer vi showpræget hiphop koreografier og vil blandt andet optræde på forskellige scener og arrangementer.


Contempers:

Er du interesseret i at afprøve den flotte og fantastiske stilart Contemporary også kaldet Moderne? Ønsker du at udtrykke dit på anden vis end eksempelvis Hiphop, vil du lære definitionen af ”contraction and realase” og/eller øve dig på at strække fødderne og andre former for teknik?

Så er Contempers timen for dig. Derudover vil der blive lært koreografi.


TwenTen:

TwenTen er et DCT Konkurrencehold. Du skal deltage i DCT audition for at være elev på DCT Konkurrencehold. Mere information? Kontakt info@dancecompanytwenty.dk. 


20:

20 er et DCT Konkurrencehold. Du skal deltage i DCT audition for at være elev på DCT Konkurrencehold. Mere information? Kontakt info@dancecompanytwenty.dk. 


ModernChicks:

På ModernChicks arbejder vi med grundlæggende teknikker indenfor stilarten contemporary. Vi skal bruge teknikker i dansene, samtidig med vi lære at udtrykke os gennem dansen - både med kroppen og med ansigtet.


20fourseven:

20fourseven er et DCT Konkurrencehold. Du skal deltage i DCT audition for at være elev på DCT Konkurrencehold. Mere information? Kontakt info@dancecompanytwenty.dk. 


Con10tion:

Con10tion er et DCT Konkurrencehold. Du skal deltage i DCT audition for at være elev på DCT Konkurrencehold. Mere information? Kontakt info@dancecompanytwenty.dk. 


DCT Crew Contemporary:

18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Til Contemporary arbejdes der med flydende bevægelser blandet med elementer fra Moderne, Showdance, Jazz og Ballet. Der indøves en koreografi, trin over gulv samt forskellige teknikøvelser. 


DCT Crew Hiphop:

18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Holdet er til dig, som ønsker at lære et par fede koreografier og arbejde med din udstråling og attitude indenfor stilarten hiphop.


DCT Crew Girly:

18+ (eller til dig der ønsker udfordring). På girly er det muligt at danse i stiletter og sneakers. Koreografien er girly præget, og indeholder girly touch. 


Trickies:

Elsker du at danse, hoppe rundt og lave vejrmøller? Ønsker du at kunne gå i spagat, split, lære tricks og lave flotte spring og piruetter? Så er Trickies netop holdet for dig! Holdet Trickies beskæftiger sig med stilarten Acro-dance, som fokuserer på teknik, smidighed og tricks, og hvordan man kan bruge dette i dans. Der vil både være tekniktræning, dans over gulv bestående af piruetter, akrobatiske gulvøvelser, tricks og spring. Der vil i løbet af sæsonen også laves koreografier, hvor der inkorporeres smidighed og tricks. Holdet er velegnet til alle niveauer. Så ønsker du at lære nye akrobatiske øvelser og tricks, og samtidig forbedre din smidighed, kropskontrol og teknik, så er dette hold netop for dig! Husk yogamåtte.


Attracktions:

Dette hold er for dig, som ønsker at udfordre dig selv og prøve noget nyt ved at lære fede dansetricks, optimere din teknik og forbedre din smidighed - samt lære hvordan man kan bruge tricks og smidighed i dans. På holdet Attracktions gives muligheden for at gå i dybden med smidighed, teknik og tricks i stilarten Acro-dance. Dette er en stilart, der kombinerer akrobatiske øvelser med dans. Der vil både være tekniktræning, dans over gulv bestående af piruetter, akrobatiske gulvøvelser, tricks og spring. Der vil i løbet af sæsonen også laves koreografier, hvor der inkorporeres smidighed og tricks. Det er velegnet til alle niveauer, da der vil blive tilpasset undervisning, så det matcher dig og dine behov. Du skal blot have mod på at lære noget nyt og spændende, for så er Attracktions netop et hold for dig! Husk yogamåtte.


Holdbeskrivelser for Haderslev

Bobles:

En dansetime for de mindste. Vi skal hoppe, danse og have det sjovt. Skøn børnemusik til alle timerne. Simpel koreografi for de små begyndere. Holdet er henvendt kun til børn og ingen forældre.


Tiny Dancers:

En hiphop/funk time for de 6 til 7 årige. Vi arbejder med fede koreografier og alle kan være med.  Vi arbejder med takt forståelse og lærer at følge rytmen. 


Flow Kidz:

En hiphop/funk time for de 8-9 årige. På Flow Kidz lærer dit barn dansekoreografier hvor alle kan følge med, herudover arbejder vi med danselege og danseteknik.


Bouncers:

En hiphop/funk time for de 10-11 årige. Vi arbejder med koreografi indenfor stilarten hiphop/funk. 


Teensasion:

En hiphop/funk time for de 12-14 årige. Holdet hvor der er fokus på at være 'rå' og 'sej' og lærer dansetrin hvor alle kan være med - samtidig med at du bliver udfodret. 


Mom Dance: 

En time fyldt med lækre trin og skøn musik. En time hvor vi ikke står stille. Alle kan være med og en ting er helt sikkert - man får sved på panden. 

Vi ses til Mom Dance mandag fra 20.15 til 21.15.


Twentyish: 

Dansetræning med udgangspunkt i klassiske hip hop stilarter kombineret med “social dances” med en tilgang af nye moves og tendenser, hvor groves og lækre moves kommer i højsædet. På Twentyish vil du lære stilarterne hiphop oh house. House dance stammer fra undergrundsmiljøerne i New York & Chicago i 70-80'erne, der blandt andet har rødder fra afro, latin, jazz m.m. I denne stilart bliver der lagt vægt på “footwork”, høj energi, glæde samt musikalitet. 


Modernish: 

Kan du lide at danse med dine følelser, i et lækkert flow og med masser af udtryk? Så er moderne dans lige noget for dig! Her lærer vi elementer fra stilarten moderne/contemporary samt showdance. På Modernish lærer du 2 koreografier hvert halve år.


Balleters:

Dette er en åben klasse, der byder komplette begyndere og dem, der tidligere har haft erfaring med ballet, velkommen. Hver klasse begynder med en eller anden teknik i baren, hvor danserne lærer balletens basics. Derefter gennemgår vi nogle centerarbejde og rejsetrin, som kan være alt fra spring til pirouetter! Danserne vil også arbejde gennem forskellige dansekombinationer og performance færdigheder, som vi kan indarbejde i vores årlige DCT show. 


DCT Jazz Adults:

I denne klasse arbejder vi gennem forskellige jazzstilarter, herunder kommerciel og klassisk, inspireret af forskellige teknikker som Fossey. Det er en sjov og summende klasse, der starter med en opvarmning med høj energi efterfulgt af jazzteknik. Danserne arbejder derefter gennem en koreografi med et performance-fokus og afslutter lektionen med stretching og fleksibilitetsarbejde!


DCT Contemporary Adults:

Moderne, ellers kendt på dansk som "Moderne", kombinerer mange forskellige danselementer. Vi vil dække forskellige stilarter i klassen såsom frigivelsesbaseret teknik, Graham, Humphrey, Gaga mm. Klassen handler ikke kun om at forbedre deres teknik og performance, men om danserne, der lærer at improvisere og udtrykke sig gennem dans.


DCT Hiphop Adults:

18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Holdet er til dig, som ønsker at lære et par fede koreografier og arbejde med din udstråling og attitude indenfor stilarten hiphop.


DCT Dancehall Adults:

18+ (eller til dig der ønsker udfordring). På DCT Dancehall Adults lærer du teknik samt koregorafi med stialrten Dancehall. Vi berører trin fra girly og hiphop og blander dem ind i Dancehall genren.


Spower:

Holdet Spower er et showdance dansehold for alderen 9-13 år. Her lærer vi dansetrin fra showdance stilarten samt musical branchen.


Boyz:

Dansehold kun for drenge. Danseholdet henvender sig til 8-12 årige. Vi skal danse en masse seje trin til fed musik. Og så skal vi også lave tricks på gulvet.