DCT Konkurrencehold

DCT Konkurrencehold 

Konkurrenceholdet er for dig, som ønsker at udvikle dig danseteknisk samt udvikle dig niveaumæssigt. Konkurrenceholdet deltager i dansekonkurrencer såsom Kaufmann Cup og Danmarks Danser. For at være aktiv danser på et DCT konkurrencehold med et 1 årig dansekonktrakt, skal du deltage i DCT audition. Til DCT Konkurrencehold audition vil du indlære en koreografi, som du skiftevis i hold fremføre foran dommere. Du vil blive bedømt ud fra danseglæde, niveau, attitude og udstråling. 

KAREN

DCT DANSER PÅ KONKURRENCEHOLDET 20

"At være på et konkurrencehold betyder først og fremmest at man elsker at danse og arbejde med sig selv. Man skal være villig til at tage nogle udfordringer op, og lære at presse sig selv. Udover en koreografi, øves der også blandt andet på attitude - og det at kunne “komme over scenekanten”. Det kræver at man er villig til at sætte sig personlige mål, og at arbejde for at opnå dem. Man træner i 1,5 time på konkurrenceholdet, derudover skal man minimum være elev på ét andet hold på danseskolen. Der er ca 4-5 konkurrencer fordelt i løbet af året. Man skal være klar på sved at få sved på panden sammen med en masse andre danseglade elever! Det er vigtigt for et konkurrencehold, at man bakker op om fællesskabet, både på sit eget hold - men også på de andre. Man vil tydeligt kunne se en dansemæssig udvikling og dygtiggørelse i løbet af sæsonen.

Det er en vildt fed, sjov, positiv, hård og lærerig oplevelse man tager med sig fra et konkurrencehold."

DCT AUDITION

Audition for DCT Konkurrencehold sæson 22/23

Haderslev: D. 13 august 2022

Varde: D.14 august 2022

ALDER

Hvilken alder skal du være for at deltage på et DCT Konkurrencehold? 

BØRN årgang 2012-2009 (2 personer må være over aldersgrænsen)

JUNIOR årgang 2008-2004 (2 personer må være over aldersgrænsen)

VOKSEN årgang 2003 og ældre 


(Er du over eller under den ønskede aldersgruppe kan du stadig deltage, da der må være 2 som er over eller under alderen. Kontakt os for mere info)