DCT

Booking af danseshow

Det er muligt at booke Dance Company Twenty til danseshow til diverse arrangementer, events, shows, flashmob, modeshow mm.


Hvorfor og hvordan?

Booking af danseshow kan være en fantastisk måde at underholde gæsterne til forskellige begivenheder såsom koncerter, firmafester, bryllupper eller andre arrangementer.


Når du ønsker at booke et danseshow, finder vi i fællesskab sammen til det show du ønsker for dit publikum:

  1. Vi vælger den rigtige dansegruppe: Der er mange forskellige dansegenrer og stilarter at vælge imellem, så det er vigtigt at vælge en dansegruppe, der passer til din begivenhed og publikum. 

  2. Bestem længden og typen af showet: Tænk over hvor lang tid showet skal vare og om det skal være en sammenhængende optræden eller en serie af numre. Du kan også overveje at tilføje en interaktiv del, hvor publikum får mulighed for at danse med eller deltage på en anden måde.

  3. Vi laver en klar aftale mellem dig og os. Når du/I har valgt en dansegruppe, sørger vi for at lave en klar aftale om betaling, tidspunkt, sted og andre detaljer. 

  4. Sørg for at have det rette udstyr: Afhængigt af størrelsen og placeringen af din begivenhed, kan det være nødvendigt at have udstyr som en scene, lydanlæg og belysning. Dance Company Twenty kan også sørge for lydanlæg/soundboks. 


At booke et danse-show kan være en fantastisk måde at tilføje liv og energi til din begivenhed.


Booking af konfirmationshow

Booking af et danse konfirmationshow kan være en god måde at skabe en mindeværdig oplevelse for konfirmanden og gæsterne.


Vi tager 4-6 dansere med til et konfirmationshow. Konfirmanden kan evt. deltage/danse med.


Der er også mulighed for, at deltagerne/familiemedlemmer til festen kan blive undervist.


Kontakt os for at høre nærmere.

Booking af DCT Showteam

På Dance Company Twenty har vi et 'DCT Showteam'. Som er et dansehold som er udtaget til at være en del af et performance team. Dette hold optræder og performer til diverse arrangmenter og events. 


Du kan booke DCT Showteam via mail info@dancecompanytwenty.dk 

Kontakt os for booking af danseshow