DCT

Program

Vil du vide nærmere ang. holdene?

Scroll ned!

HOLD

BESKRIVELSER

Hvad tilbyder Dance Company Twenty af dansehold:

10hi (Mandag kl.15.15-16.45): 

Et dansehold som konkurrerer og deltager i danske danse konkurrencer.

DCT Konkurrencehold 10hi deltager i stilarten Showdance. 9-12 år (2010-2014). Mere information send en mail til info@dancecompanytwenty.dk.


Showpops (Mandag kl.16.45-17.30): 

På danseholdet Showpops danser vi showdance og jazz dans. Her lærer du dansetrin fra musicals, Disney film mm. Du lærer at performe og lave danseglade koreografier. Holdet er for dig i alderen 7-8 år, som ønsker at udfordre og udvikle dig. Du vil i løbet at sæsonen lære seje koreografier til bl.a. musical hits. 


Girlpower (Mandag kl.17.30-18.15): 

Er du en pige som bare elsker at danse, så er holdet Girlpower lige noget for dig. På Girlpower giver vi den gas til de fedeste girl power-sange. Holdet er for dig i alderen 9-11 år som ønsker at udvikle din kropsforståelse, musikalitet og udstråling. På holdet Girlpower arbejder vi bl.a. med, hvordan man bliver en selvsikker og powerfuld danser. Stilarten er funk blandet med mere feminine trin og bevægelser.


Flash (Mandag kl.18.15-19.00): 

Er du mellem 12-14 år? Og elsker at danse showdance? Så er Flash holdet for dig! 

Du vil lære den grundlæggende showdance teknik, lære 2 fede koreografier pr. Halve sæson, samt gå fra timen med sved på panden, og et smil! Vi danser hver mandag fra 18.15-19.00. 


Hit Fit Dance (Mandag kl.19.00-20.00):

Holdet er henvendt til 30+. Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock'n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. Holdet er drop in. Ingen tilmelding, mød op når det passer dig. Betaling pr. Gang. Alle kan være med.


At10tion (Mandag kl.20.00-21.30):

Et dansehold som konkurrerer og deltager i danske danse konkurrencer.

DCT Konkurrencehold At10tion deltager i stilarten Showdance. Alder 13-17 år (2005-2009). Mere information send en mail til info@dancecompanytwenty.dk.


MGP Kidz (Tirsdag kl.16.30-17.15):

Er dit barn mellem 3-5 år, elsker at danse rundt i stuen eller på værelset, og er glad for musik. Kom og vær med til at danse og lege. Vi træner dit barn i at lytte til rytmerne og bevæge sig herefter. Der er garanteret en time med fuld af energi, sved på panden og masser af sjov.


Junior kidz (Tirsdag kl.17.15-18.00): 

Er dit barn mellem 6-7 år? Danser derhjemme i stuen, eller foran spejlet? Så kom afsted til en sjov og svedig time. Dit barn lærer et par koreografier, og skal derved huske og lære at huske koreografier. Vi træner ”over gulv” og udfordrer os selv og vores krop.


BeTweens (Tirsdag kl.18.00-18.45):

Er din barn i alderen 8-9 år, og ønsker at lære at danse og bevæge sig, så deltag i dansetimen BeTweens. Her lærer vi små koreografier, og sætter arme og ben bevægelser sammen. Vi indøver dansebasic steps, og øver os i at stå på en scene.


Funky Youngsters (Tirsdag kl.18.45-19.30): 

Er du mellem 10-11 år og ønsker at lærer funky trin blandet med hiphop moves, så er ”Funky Youngters” noget for dig. Vi træner øvelser hen over gulv, lærer koreografier og øver os i at stå på en scene.


Danzas (Tirsdag kl.19.30-20.15): 

Danseholdet er for dig, som er mellem 12-14 år, er begynder/let øvede og som ønsker at lære at danse Funk og Hiphop. Vi lærer fra bunden af, så alle kan være med. Hvis du har danset et par år, men eksempelvis ønsker at genopfriske grundtrin, kan denne time også være relevant for dig som danser.


Commusion (Tirsdag kl.20.15-21.00): 

Vil du udfordre din krop og blive draget ind i et nyt univers?

På Commusion danser vi stilarten commercial style. Dansen, der ofte ses i optrædener med popkunstnere, i musikvideoer og film, er kendt som kommerciel stil. Den kombinerer forskellige dansestilarter under betegnelsen "kommerciel stil", hvor fokus primært ligger på at fusionere streetdance-elementer med de mere feminine aspekter af dans. Hvis du søger en udfordrende og sjov dansoplevelse, der minder om det, du ser i musikvideoer og på store scener, er kommerciel stil bestemt noget, du bør overveje at prøve kræfter med.


DCT Showteam (Tirsdag kl.21.00-21.45): 

DCT Showteam er et nyt hold, som er til dig, der elsker at performe og optræde. 

På DCT Showteam bliver du en del af et lukket hold, som vil blive booket til forskellige jobs og optrædener, som er mere eksklusive. Vi bruger altså timen udelukkende til koreografi-arbejde, hvor vi har fokus på, hvordan man performer, og kommer udover scenekanten. 

Du bliver en del af DCT Showteam via mail info@dancecompanytwenty.dk. 


Contempers (Onsdag kl.16.30-17.30):

Er du interesseret i at afprøve den flotte og fantastiske stilart Contemporary også kaldet Moderne? Ønsker at udtrykke dit på anden vis end eksempelvis Hiphop, lære definitionen af ”contraction and realase” og/eller øve dig på at strække fødderne og andre former for teknik? Så er Contempers timen for dig. Derudover vil der blive lært en koreografi samt måden at udtrykke sig på i den gældende koreografi. 15-17 år. Holdet er for øvede dansere.


Davation (Onsdag kl.17.30-18.30):

Dansehold med fokus på hiphop/Funk. Holdet henvender sig til alderen 15-17 år. Vi øver koreografi, grooves over gulv samt arbejder på teknik indenfor stilarten hiphop. Holdet er for øvede dansere.


Moovers (Onsdag kl.18.30-19.30):

Dansehold med fokus på stilarten contemporary/moderne. Der vil blive lært koreografi, arbejdet med trin over gulv - og teknik indenfor stilarten. Holdet er for begynder og let øvede dansere. Holdet henvender sig til alderen 14-17 år.


Groovers (Onsdag kl.19.30-20.30):

Dansehold med fokus på basic hiphop og fed koreografi. Holdet er til dig som ønsker at lære hiphop eller fordybe dig i stilarten og blive endnu dygtigere. Holdet er for begynder og let øvede dansere. Holdet henvender sig til alderen 14-17 år.


Spinners (Torsdag kl.16.00-16.45):

Vores hold er designet til at udfordre og udvikle elevernes balletteknikker og kunstneriske udtryk. Vi vil arbejde på at styrke deres fundament og introducere mere komplekse trin og kombinationer, samtidig med at vi opmuntrer til kreativitet og scenisk præstation. 9-13 år.


Tippy Toes (Torsdag kl.16.45-17.15):

Vores hold er skabt til at fortsætte den spændende rejse ind i ballettens verden og bygge videre på de grundlæggende teknikker. Vi vil udfordre og inspirere børnene til at udvikle deres dansefærdigheder, kreativitet og selvtillid gennem en struktureret undervisning og sjove udfordringer. 4-8 år. Holdet er uden forældre.


Trickies (Torsdag kl.17.15-18.00):

Er du vild med både dans og gymnastik? Og er du mellem 8-12 år? Så er Trickies holdet for dig! På holdet Trickies arbejder vi på at forbedre smidighed og teknik, så man kan lære seje tricks og akrobatiske øvelser. Gymnastikken sættes sammen med dansestilarten moderne dans, som er en stilart, som fokuserer særlig meget på teknikken til fx. drejninger og strakte fødder samt hvordan man udtrykker sig. Så hvis du kunne tænke dig at blande dans med gymnastik, så er Trickies lige for dig!


Attracktions (Torsdag kl.18.00-19.00):

Er du interesseret i at forbedre din smidighed og optimere din teknik samt lære nye akrobatiske tricks? Så er holdet Attracktions det rette for dig! Her danses stilarten Acro-Dance, som er gymnastik og moderne blandet sammen. Teknik og smidighed vil særligt være i fokus, så du kan forbedre dine egenskaber inden for eksempelvis drejninger, spring og akrobatiske tricks.


DCT Crew Contemporary (Torsdag kl.19.00-20.00):

18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Holdet er henvendt til alderen 18-30 år.  

I DCT Crew Contemporary arbejdes der med flydende bevægelser blandet med elementer fra Moderne, Showdance, Jazz og Ballet. Der indøves en koreografi, trin over gulv samt forskellige teknikøvelser. Herudover vil der være fokus på smidighed. Det primære er dog koreografi arbejde. 


DCT Crew Hiphop (Torsdag kl.20.00-21.00):

18+ (eller til dig der ønsker udfordring). Holdet er henvendt til alderen 18-30 år. 

DCT Crew Hiphop Holdet er til dig, som ønsker at lære et par fede koreografier og arbejde med din udstråling og attitude.

Vi arbejder med grundlæggende grooveforståelse, samt trin og elementer fra stilarterne waacking, locking, house, afro, girly mm. 


Vup10:

Et dansehold som konkurrerer og deltager i danske danse konkurrencer.

DCT Konkurrencehold Vup10 deltager i stilarten Acrodance/Moderne.

7-13+- år.Tilmelding og mere information send en mail til info@dancecompanytwenty.dk.


Ex10ded:

Et dansehold som konkurrerer og deltager i danske danse konkurrencer.

DCT Konkurrencehold Ex10ded deltager i stilarten Contemporary/Moderne.

15-25 år. Tilmelding og mere information send en mail til info@dancecompanytwenty.dk.


TwenTen:

Et dansehold som konkurrerer og deltager i danske danse konkurrencer.

DCT Konkurrencehold TwenTen deltager i stilarten Hiphop. Alder 13-17 år. Mere information send en mail til info@dancecompanytwenty.dk.


Con10tion:

Et dansehold som konkurrerer og deltager i danske danse konkurrencer.

DCT Konkurrencehold Con10tion deltager i stilarten Showdance. Alder 18-30 år. Mere information send en mail til info@dancecompanytwenty.dk.


20:

Et dansehold som konkurrerer og deltager i danske danse konkurrencer.

DCT Konkurrencehold 20 deltager i stilarten Hiphop. Alder 18-30 år. Mere information send en mail til info@dancecompanytwenty.dk.
Tilmelding