Kontakt

Kontakt

Dance Company Twenty

Kontakt

Har du spørgsmål, ønsker arrangement, møde mv. kontakt Caroline - ejer og daglig leder af Dance Company Twenty via mail info@dancecompanytwenty.dk eller pr. SMS 25743741.

Adresse

Danseskolens hovedafdeling ligger i Varde:

Vesterport 8H

6800 Varde

Danmark


Email

Caroline: Info@dancecompanytwenty.dk

Sofie: Sofie@dancecompanytwenty.dk

Stine: Stine@dancecompanytwenty.dk 


Telefon nummer

(+45)25743741

Vi anbefaler at sende en SMS eller mail, da vi er nemmest at kontakte den vej.  Læg venligst en besked,  eller send en mail, og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. 

SKRIV EN BESKED

 
 
 
 

Lokation


Varde:

Dance Company Twenty har hovedafdeling har belligenhed i Varde. Danseskolen ligger i Varde nær Esbjerg. Adressen er Vesterport 8H, 6800 Varde. Danseskolen ligger centralt i Varde: 150 m fra Varde Vest Station og 1 km fra Varde Station, hvor der er direkte forbindelser til Skjern og Tønder. Herudover ligger danseskolen 500 m fra Varde Gågade, og ydermere 350 m fra Føtex, Kvickly og Mac Donalds.


Oksbøl:

Dance Company Twenty har en afdeling i Oksbøl. Vi har et lokale i Sportspark Blåvnadshuk. Sportscentret ligger midt i centrum af Oksbøl. Vores lokale ligger når du kommer ind af hovedindgangen og går til venstre ned af gangen. Herefter lokalet ind til venstre for dig. 


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes Dance Company Twenty