Priser

DANCE COMPANY TWENTY PRISER 2020/2021 


Kære elev/forældre hermed lidt information omkring Dance Company Twentys priser. Har du spørgsmål til betaling, priser mv. er du velkommen til at kontakte os pr. mail info@dancecompanytwenty.dk eller pr. tlf. 25743741


Priser Varde, Ølgod, Oksbøl & Bramming 

På danseskolen Dance Company Twenty kan du betale i rater  (2 måneder af gangen) eller betaling for hele året.Vil du afprøve et hold midt i sæsonen koster det 50.- kr pr time.


Ratebetaling

Rater

45 min.

60 min.

1. Rate aug/sep betales ved tilmelding

620.- kr. DKK (Inkl. Koda)

700.- kr. DKK (Inkl. Koda)

2. Rate okt/nov betales senest d.30/9

560.- kr. DKK

640.- kr. DKK

3. Rate dec/jan betales senst d.30/11

560.- kr. DKK

640.- kr. DKK

4. Rate feb/mar betales senest d.31/1

560.- kr. DKK

640.- kr. DKK

5. Rate apr/maj betales senst d.31/3

560.- kr. DKK

640.- kr. DKK

Hele sæson betaling 

Hold

45 min.

60 min.

Pr. Sæson

2860.- kr DKK

3260.- kr DKK

Hit Fit Dance betaling

Hold

Pris

Hit Fit Dance

40.- kr pr. gang 


BETAL OG TILMELD DIG HER


Information:


Når du tilmelder dig og betaler for hele sæsonen er indmeldelsen bindende for hele dansesæsonen fra august til og med maj.


Udmeldelse: Udmeldelse kan ske 1 uge inden næste betalings rate - har du betalt for hele sæsonen refunderes beløbet ikke til eleven! 


1 rate er for uge 34 til og med slut september. Der skal betales for august selvom man starter 2. uge. 


Bliver du væk fra undervisningen uden skriftlig udmeldelse til danseskolens email info@dancecompanytwenty.dk, betragtes du som stadig tilmeldt og kontingentet vil blive opkrævet. De betalte rater refunderes ikke til eleven.


Koda:


Hvad er Koda? Kodas opgave er at sikre betaling til komponister og sangskrivere, når deres musik bliver brugt i det offentlige rum. Det er en betaling for det arbejde, der ligger i at skabe den musik, som giver oplevelser og værdi for alle, der bruger og lytter til den.


Dance Company Twenty betaler afgift for den musik, der bliver benyttet i undervisningen.


Der vil forekomme et KODA indtegningsgebyr på 60.- kr pr. elev pr. hold. 


Indtegningsgyberet vil blive tillagt 1. betaling som et engangsbeløb for hele dansesæsonen.


Går du på flere hold betales der Koda pr. hold.


Der er ingen rabat på 1. rate pga. Koda.


Rabat:


Flere-hold-rabat:

Ønsker du at gå på flere hold, er der flere hold rabat: 20 % ved 2. hold, 25 % ved 3. hold, 50% ved 4. hold og 50% rabat ved 5., 6. og 7. hold. (Der er fuld pris for 1. hold samt det dyreste hold).  Dvs. går du på 2x45 min får du 25% på 2. hold ved HELE-SÆSON-BETALING. Vigtigt at understrege dette er kun for "hele sæson betaling". Betaling af alle hold skal ske ved tilmelding/august.


(OBS Rabatterne kan ikke kombineres og du skal selv gøre opmærksom på disse regler ved betaling)


Medlemsbetingelser:


Inde på vores betalings og tilmeldingssite dancecompanytwenty.klub-modul.dk anbefaler vi at du læser vejledningen til tilmelding igennem inden brug. 


Man tilmelder sig for en hel sæson på Dance Company Twenty. Der betales ved indmeldelsen via Dankort/Mastercard på tilmeldingsitet. Med din ordre til danseundervisning oprettes et medlemskab til Dance Company Twenty dansehold. Hele beløbet fra din ordre gennemføres efter modtagelsen og du kan hernæst deltage i undervisningen på Dance Company Twenty. 


Du har 14 dages fortrydelsesret efter tilmelding og betaling. Dance Company Twenty giver 50% af pengene tilbage efter tilmeldspunktet. Efter 14 dages gives ingen penge retur. Vægler man at stoppe midt i sæsonen, hæfter man for beløbet selv og der gives ingen penge retur. 


Dance Company Twenty tilbyder ingen forsikring. Det betyder, at du som elev er dækket af egne eller forældres forsikring ved skader eller uheld. 


På Dance Company Twenty tager vi billeder og optager video. Ved oprettelse som elev, giver du tilladelse til at vi som danseskole må tage billeder og video af undervisningen eller eventet du deltager i. Dette bruges til promovering og pressemateriale. Ønsker du at fremede dig dette, henvender du dig blot til din danselærer. 


Medlemmer kan ikke kræve at få en del af kontingentet retur, fordi danseskolens dansetimer er stoppet i en periode, så elever ikke kan træne eller for eksempel deltage i en opvisning. Kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i en fritidsordning, og ikke for en specifik ydelse.


Dance Company Twenty kommunikerer udelukkende på den private facebookside "Dance Company Twenty Elev" (Siden er både for elever og forældre) eller på mail info@dancecompanytwenty.dk, hvor vi sender info ud omkring undervisning, danseshows, workshops, events mv. Sørg derfor for at informere os, hvis du skifter e-mail adresse. 


Indhold på Dance Company Twentys hjemmeside samt sociale medier må ikke anvendes, gengives, ændres eller kopieres, medmindre der foreligger et samtykke fra Dance Company Twenty. Overtrædelse af dette, vil medføre juridisk retsforfølgelse.

$ 00.00

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes Dance Company Twenty