DCT

PRISER

BETALINGSINFO


Du kan betale via rater (hver anden måned) eller for hele sæsonen.


Betalingen er ikke bindende for rater, og du kan udmelde dig senest én uge før næste rate betaling.

Når du tilmelder dig og betaler for hele sæsonen er indmeldelsen bindende for hele dansesæsonen fra august til og med maj. 


Starter du midt i sæsonen (fx. efter en ferie), skal ejer Caroline ændre din pris manuelt. Kontakt derfor Caroline via mail for nærmere information. 


1 rate er er indmeldingsgebyr/startgebyr. 


Bliver du væk fra undervisningen uden skriftlig udmeldelse til danseskolens email info@dancecompanytwenty.dk, betragtes du som stadig tilmeldt og kontingentet vil blive opkrævet. De betalte rater refunderes ikke til eleven.

KODA


Kodas opgave er at sikre betaling til komponister og sangskrivere, når deres musik bliver brugt i det offentlige rum. Det er en betaling for det arbejde, der ligger i at skabe den musik, som giver oplevelser og værdi for alle, der bruger og lytter til den.


Dance Company Twenty betaler afgift for den musik, der bliver benyttet i undervisningen.


Der vil forekomme et KODA indtegningsgebyr på 60.- kr pr. elev pr. hold. 


Indtegningsgyberet vil blive tillagt 1. betaling som et engangsbeløb for hele dansesæsonen.


Går du på flere hold betales der Koda pr. hold.


Der er ingen rabat på 1. rate pga. Koda.

FLERE HOLDS RABAT


Ønsker du at gå på flere hold, er der flere hold rabat:

20 % ved 2. hold

25 % ved 3. hold

50% ved 4. hold og 50% rabat ved 5., 6. og 7. hold.


(Der er fuld pris for 1. hold samt det dyreste hold).

Dvs. går du på 2x45 min får du 20% på 2. hold. 


(OBS Rabatterne kan ikke kombineres og rabatten fratrækkes automatisk på vores tilmeldingssite)

MEDLEMSBETINGELSER

På vores betalings og tilmeldingssite dancecompanytwenty.klub-modul.dk anbefaler vi at du læser vejledningen til tilmelding igennem inden brug. 


Man tilmelder sig for en hel sæson på Dance Company Twenty, når der betales for fuld sæson. Der betales ved indmeldelsen via Dankort/Mastercard på tilmeldingsitet. Med din ordre til danseundervisning oprettes et medlemskab til Dance Company Twenty dansehold. Hele beløbet fra din ordre gennemføres efter modtagelsen og du kan hernæst deltage i undervisningen på Dance Company Twenty. 


Du har 14 dages fortrydelsesret efter tilmelding og betaling. Dance Company Twenty giver 50% af pengene tilbage efter tilmeldingstidspunktet. Efter 14 dages gives ingen penge retur. Vægler man at stoppe midt i sæsonen, hæfter man for beløbet selv og der gives ingen penge retur. 


Dance Company Twenty tilbyder ingen forsikring. Det betyder, at du som elev er dækket af egne eller forældres forsikring ved skader eller uheld. 


På Dance Company Twenty tager vi billeder og optager video. Ved oprettelse som elev, giver du tilladelse til at vi som danseskole må tage billeder og video af undervisningen eller eventet du deltager i. Dette bruges til promovering og pressemateriale. Ønsker du at frabede dig dette, henvender du dig blot til din danselærer. 


Medlemmer kan ikke kræve at få en del af kontingentet retur, fordi danseskolens dansetimer er stoppet i en periode (fx Corona Lockdown), så elever ikke kan træne eller for eksempel deltage i en opvisning. Kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i en fritidsordning, og ikke for en specifik ydelse.


Dance Company Twenty kommunikerer udelukkende på den private facebookside "Dance Company Twenty Elev" (Siden er både for elever og forældre) eller på mail info@dancecompanytwenty.dk, hvor vi sender info ud omkring undervisning, danseshows, workshops, events mv. Sørg derfor for at informere os, hvis du skifter e-mail adresse. 


Indhold på Dance Company Twentys hjemmeside samt sociale medier må ikke anvendes, gengives, ændres eller kopieres, medmindre der foreligger et samtykke fra Dance Company Twenty. Overtrædelse af dette, vil medføre juridisk retsforfølgelse.


OBS: POTENTIEL PRISÆNDRING I LØBET AF 2024/2025 (MOMS)

Vi gør opmærksomme på, at vi i den kommende sæson kan blive pålagt de nye EU moms-regler, hvilket vil betyde at de priser du ser her på siden så erex. moms. Når/hvis denne lovgivning endeligt træder i kraft, vil priserne derfor stige. Vi afventer og ser! Men desværre er alle danseskoler og andre sports/undervisnings-instituitioner ramt af denne nye lovgivning. Tilmelder du dig et hold i denne sæson, accepterer du dermed at der kan forekomme en prisstigning undervejs.

PRØVETIME

Det er altid muligt at afprøve en prøvetime på Dance Company Twenty. Vi anbefaler at starte ugen efter folkeskoleferier. Den første dansetime i sæsonen er en prøvetime. Efter denne prøvetime har du én uge til at tilmelde dig/rykke til et andet hold. Ønsker du en ekstra prøvetime, så koster det 50 kr. Ved deltagelse på holdet efterfølgende, betales der for timen. Ingen tilmelding til prøvetime, du møder blot op.

UDMELDING

Udmeldelse kan ske 1 uge inden næste betalings rate. Allerede betalte rater tilbagebetales ikke. Har du betalt for hele sæsonen refunderes beløbet ikke til eleven. Udemelding sker kun via mail info@dancecompanytwenty.dk. Du vil modtage en bekræftelse på udmeldelse.