DCT

Den Vildeste Danser

I 2020 deltog Dance Company Twenty i TV2 programmet 'Den Vildeste Danser'. Vi deltog med danseholdet 'Twenty' som bestod af 15 dygtige passionerede Dance Company Twenty dansere. Vi havde

Sonny Fredie-Pedersen som dansekaptajn og Caroline Sander Jepsen var koreograf. Vi deltog i 4 liveshows og vandt 2 pladsen i bedste sendetid. Du kan se vores koreografier længere nede på siden.

Se vores

Den Vildeste Danser Audition 

1 liveshow 

Tema: Alice i Eventyrland 
2 liveshow 

Tema: Stole
3 liveshow 

Tema: Dukker
Finalen 1. dans m. Sonny Fredie-Pedersen

Tema: Koreografi m. Dansekaptajn 
Finalen 2. dans 

Tema: Koreografi dedikeret til dansekaptajn Sonny
Carolines tanker omkring Den Vildeste Danser 

Sommeren 2019 bliver jeg, Caroline, ringet om af en producer fra BLU (Produktionsselskabet bag Den Vildeste Danser). De havde set Dance Company Twentys konkurrencehold konkurrer rundt omkring i det danske land, og vil høre om vi var interesseret i at deltage i et nyt kommende TV2 program. Der gik 5 sekunder fra telefonopkaldet var slut til jeg havde skrevet en fællesbesked til mine dygtige dansere. 1,5 år senere stod vi i fjernsynet for første gang.


Den Vildeste Danser var den vildeste rejse jeg har været på som koreograf. At kæmpe i dansesalen i Varde 10-12 timer om dagen, og ende i fjernsynet fredag aften i bedste sendetid. Det havde jeg aldrig turde drømme om.


Men det bedste og det vigtigste i hele rejsen var mine dygtige dansere. Selvom jeg var koreograf på papieret, og stod med en masse vigtige og nervepirrende beslutninger - så er det hele pigerne (danseholdet 'Twenty')s fortjeneste. 


'Twenty' knoklede i 10 månender i dansesalen. Og de leverede deres ypperste gang på gang. 


Denne rejse glemmer jeg aldrig. Og jeg vil forevigt være taknemmelig for pigerne - og oplevelesen.